برای تهیه خامه بادام هندی خانگی فقط به چهار ماده اولیه نیاز دارید. در دستور اصلی، فقط آب و بادام هندی داریم اما اینجا برای ایجاد طعم بهتر، آبلیمو و نمک رو چاشنی کردیم.
این خامه وگان برای اکثر غذاها کاربردی و قابل استفادست و در پنج دقیقه آماده میشه. فقط کافیه بادام هندی ها رو با مقداری آب، آبلیمو و نمک به مخلوطکن اضافه کنید و دکمه رو بزنید. روش تهیه خامه بادام هندی خانگی وگن به همین سادگی هست!
چه جاهایی میتونیم از این خامه استفاده کنیم؟
برای جایگزینی خامه لبنی می تونید از خامه بادام هندی خانگی استفاده کنید. جالبه بدونید که یه قاشق غذاخوری از خامه روی غذاهای ترش، بعضی خورش ها یا سوپ ها اونها رو خوشمزهتر میکنه.
همچنین برای درست کردن سس پاستا، سس قارچ وگن، قارچ استراگانوف و… از این خامه خوشمزه به کارتون میاد. میتونید از مواد دیگه مثل سیر، فلفل سیاه، سبزی های معطر هم کمک بگیرید.
چطور میتونم خامه بادام هندی خانگی رو نرم و یکدست کنم؟
برای بدست آوردن قوام یکدست باید کمی اونها رو جابجا و بافتش رو بررسی کنید. وقتی به هیچ وجه دانه دانه نباشه کار رو بهخوبی انجام دادید.
چه مدت میتونم خامه بادام هندی رو در یخچال و فریزر نگه دارم؟
حداکثر تا یک هفته در یک ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید. و در صورت فریز کردن، یک شب قبل از استفاده، اونها رو در یخچال قرار بدید.
مواد لازم:
- بادام هندی خام، 1 پیمانه (150 گرم)
- آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
- آب، 1/2 پیمانه (120 میلی لیتر)
- نمک، 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادام هندی، آب لیمو، آب و نمک رو به مخلوط کن اضافه کنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد. همین!
یادت نره:
- در صورتی که مخلوط کن پرقدرت دارید، لازم به خیساندن بادام ها نیست. در غیر اینصورت از قبل بادامها رو با آب جوش بخیسانید.
- برای داشتن یک خامه رقیقتر، آب بیشتری اضافه کنید.( این دستور برای یک خامه نسبتاً غلیظ نوشته شده است.)
- بنا بر ذائقتون میتونید به این خامه این موارد رو اضافه کنید: سیر خرد شده، سرکه سیب، شربت افرا (برای یک خامه شیرین)، مخمرهای تغذیه ای (برای طعم پنیری)، یا هرچی که دوست داشته باشید!
امیدوارم که روش تهیه خامه بادام هندی خانگی وگن ما رو دوست داشته باشید. ♥
سلام وقت بخیر خواستم بپرسم از این خامه میسه برای کیک استفاده کرو؟
سلام و درود دوست عزیز
میتونید بهش شکر یا شیرین کننده اضافه کنید و غلیظ تر درستش کنید.