امروز روش پخت خوراک اسفناج و نخود اسپانیایی رو به شما آموزش میدیم که یک دستور سنتی کشور اسپانیا هست. و تقریبا همه اون رو دوست دارند، حتی کسانی که از سبزیجات متنفرند. این غذا بسیار خوشمزه میشه مخصوصاً اگه از اسفناج تازه ریز خرد شده استفاده کنید. با ذائقه ما ایرانی ها هم کامل مناسب و جوره.
معمولاً استفاده از روغن زیاد برای تهیه این غذای خوشمزه معمول هست، اما من این نسخه سبک و کم کالری رو ترجیح میدم، چون هم سالم تره و هم سرشار از آهن و پروتئینه!
برای تهیه خوراک اسفناج با نخود فقط به 6 ماده نیاز دارید: روغن زیتون، سیر، پاپریکای شیرین، اسفناج، نخود و نمک. میتونید از نخود کنسرو شده استفاده کنید، اما مواد نگهدارنده و افزودنی داره. پس بهتر هست که نخودها رو در آب جوش یکی دو ساعت در قابلمه یا برای نیم ساعت در زودپز تا زمانی که نرم شوند بپزید. باید نخود رو از یک شب قبل خیس کنید، هرچه مدت بیشتری قبل از پخت اجازه بدید خیس بخوره، سریعتر پخته میشه.
اسفناج منجمد هم خوبه، اما اسفناج تازه قطعا بهترین انتخابه. در صورت تمایل میتونید مقدار بیشتری اسفناج اضافه کنید. علاوه بر این، خرد کردن اسفناج ضروری نیست.
دستور پخت فقط در 15 یا 20 دقیقه آماده است (البته اگر از نخود پخته شده استفاده کنید) و طرز تهیه اش هم بسیار آسونه. این خوراک گیاهی هم بعنوان ساید دیش یا دورچین و هم بعنوان یک شام سبک سرو میشه.
مواد لازم:
- روغن زیتون
- سیر (12 حبه)، 1 بوته
- پاپریکا شیرین، 3 قاشق غذاخوری
- اسفناج (250 گرم)، 6 پیمانه
- آب (125 میلی لیتر)، ½ پیمانه
- نخود پخته شده (650 گرم) 3 لیوان
- نمک، به میزان لازم
روش پخت خوراک اسفناج و نخود اسپانیایی:
- سیر (خرد شده) رو در قابلمهای با کمی روغن زیتون و با حرارت متوسط بپزید تا قهوه ای طلایی بشه.
- پاپریکا رو اضافه کنید، هم بزنید و اسفناج (ریز خرد شده) رو بیافزایید.
- آب و نمک رو اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید. برای پخت اسفناج می توانید به جای آب از روغن استفاده کنید.
- حالا نخود پخته شده رو اضافه کنید، هم بزنید.
- در صورت تمایل روغن بیشتری اضافه کنید (می توانید پاپریکا و نمک بیشتری نیز اضافه کنید) و 5 دقیقه دیگه بپزیدش.
امیدوارم که از طرز تهیه این خوراک خوشمزه خوشتون اومده باشه!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.