روش پخت سوپ پاستا با نخود خیلی راحت و خوشمزست و با کم هزینهترین مواد میتونید تهیهش کنید. سوپ یکی از پیش غذاهای ارزشمند و سرشار از مواد مغذی هست که خواص زیادی برای سلامتی داره. یکی از انواع سوپ های خوشمزه ای که میتونیم بهتون آموزش بدیم سوپ پاستا با نخود هست. پیشنهاد میکنم اگر گیاهخوار و وگان هستید حتما این سوپ پرخاصیت رو به منوی غذایتون اضافه کنید.
پس اگه دوست دارید با مواد مورد نیاز و طرز تهیه سوپ پاستا و نخود آشنا بشید، بهتره ما رو در ادامه این مقاله آشپزی همراهی کنید.
مواد لازم:
- روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط زرد، خرد شده، 1 عدد
- کرفس خرد شده (حدود 2 ساقه بلند)، 1 پیمانه
- هویج، پوست کنده (2 عدد متوسط یا 4 عدد کوچک)، حلقه حلقه کنید، 1 پیمانه
- نمک، 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه، ½ قاشق چای خوری
- پودر کاری (اختیاری) ، ½قاشق چای خوری
- برگ بو، 1 عدد
- نخود خیس خورده و پخته شده، 1 پیمانه
- پاستا مارپیچی، 220 گرم
- جعفری خرد شده، 2 قاشق غذاخوری به علاوه مقداری برای تزئین
- آب عصاره سبزیجات، 2 پیمانه
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به دلخواه
روش پخت سوپ پاستا با نخود
- روغن زیتون رو در یه قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید.
- حالا پیاز، کرفس، هویج و نمک رو اضافه کنید. مرتب هم بزنید، تا زمانی که پیازها شفاف و نرم بشن، حدود 5 تا 7 دقیقه.
- زردچوبه و پودر کاری رو اضافه کنید و حدود 30 ثانیه مدام هم بزنید.
- برگ بو، نخود پخته، پاستا، جعفری و آب سبزیجات رو اضافه کنید.
- مخلوط رو روی حرارت ملایم قرار بدید، تا پاستا نرم بشه و بپزه، حدود 10 تا 20 دقیقه.
- قابلمه رو از روی حرارت برداشته و سوپ رو با فلفل مزه دارش کنید. در صورت لزوم نمک بیشتری اضافه کنید.
- سوپ رو در حالی که گرمه، با مقداری برگ جعفری تازه به عنوان تزیین و سرو کنید.
- بعد از خنک شدن، مابقی سوپ رو تا 5 روز در یخچال در ظرف درپوشدار نگهداری کنید.
حتما سوپ پاستا و نخود رو امتحان کنید و از خوردن یک سوپ گرم به همراه نان لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.