امروز روش پخت پیتزای اسفناج گیاهی خوشمزه رو با هم آموزش میبینیم. این پیتزای گیاهی هم گیاهخواران و هم غیر گیاهخواران رو به یک اندازه خوشحال خواهد کرد. چرا که از مواد کاملا سالم تشکیل شده و بسیار ترد و خوشمزه است. این پیتزا به دلیل حضور مواد غذایی گیاهی سرشار از ویتامینهای مفید برای بدن است و با مصرف اون، نگرانی درباره مشکلات ناشی از مصرف غذاهای فست فودی نخواهید داشت.
پیتزا یکی از غذاهای پرطرفداره و تقریبا همه افراد بخصوص بچه ها بهش علاقه دارند. تنوع پیتزای گیاهی برخلاف تصور عموم بسیار زیاده و در اینجا یک نمونه از اون رو بهتون یاد میدیم. پس این دستور پخت رو از دست ندید و با وی جی ها همراه باشید:
مواد لازم:
- 1 بسته پودر خمیر پیتزا یا نان پیتزا آماده
- سس پیتزا، 1 پیمانه
- بیبی اسفناج، 2 پیمانه
- پنیر موزارلا وگان رنده شده، 2 تا 3 پیمانه
- کنگر فرنگی تازه یا کنسرو شده، ½ پیمانه برش خورده به چند قطعه (اختیاری)
- فلفل دلمهای تازه قرمز یا نارنجی ½ پیمانه، به نوارهای باریک برش دهید.
- پیاز قرمز، ½ پیمانه، به قطعات نازک برش دهید.
- گوجه گیلاسی نصف شده، ½ پیمانه
- زیتون هسته گرفته و خرد شده، ½ پیمانه
- بادام خرد شده، ½ پیمانه (اختیاری)
- تزیینات اختیاری: ریحان تازه (برگهای ریز)، تکه های فلفل قرمز و/ یا پنیر پارمسان وگان وگان رنده شده ریز
روش پخت پیتزای اسفناج گیاهی خوشمزه:
- فر رو با حرارت 260 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- خمیر رو طبق دستورش آماده کنید.
- سس پیتزا رو به طور مساوی روی دو خمیر پیتزا پخش کنید و حدود 2 سانتی متر لبه های اون رو خالی بگذارید.
- بیبی اسفناج رو به طور مساوی روی سس پخش کنید و سپس سخاوتمندانه پنیر بریزید.
- روی پیتزاها رو با کنگر فرنگی، فلفل دلمه ای، پیاز قرمز، گوجه فرنگی، زیتون و بادام قرار دهید (در صورت استفاده).
- پیتزاها رو به صورت جداگانه در طبقه بالایی فر بپزید تا زمانی که خمیر برشته و پنیر طلایی شود. حدود 10 تا 12 دقیقه.
- پیتزاها رو به تخته سرو منتقل کنید و در صورت استفاده، ریحان تازه، پوسته های فلفل قرمز و پارمسان رو بپاشید. برش بزنید و سرو کنید!
- باقی مانده پیتزا به مدت 4 روز به خوبی در یخچال یا چند ماه در فریزر نگهداری می شود.
از خوردن این پتیزای بدون گوشت و کاملا گیاهی لذت ببرید. نوش جان♥
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.