سس مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی هست که به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها مثل پاستا، اسپاگتی و گراتن و غیره استفاده میشه؛ در حقیقت شما در هر غذایی که مایلید طعم گوجه فرنگی داشته باشه، میتونید از این چاشنی ایتالیایی استفاده کنید.
شما میتونید ادویههای مورد علاقتون رو بر طبق ذائقتون به این سس کم یا اضافه کنید. این سس شبیه به سس پیتزایی هست که قبلا دستورش رو براتون گذاشتیم. بریم که با هم طرز تهیه سس مارینارا رو آموزش ببینیم:
مواد لازم برای تهیه سس مارینارا:
• گوجه فرنگی خرد شده، 1 لیوان بزرگ (800 گرم)
• پیاز زرد متوسط، پوست کنده و نصف شده، 1 عدد
• سیر بزرگ، پوست کنده اما کامل، 2 حبه
• روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
• پونه کوهی خشک، 1 قاشق چایخوری
• پوسته فلفل قرمز، مقداری (اختیاری و قابل حذف)
• نمک، مقدار لازم
مواد لازم برای سرو:
ماکارونی پخته، پنیر پارمزان رنده شده یا پارمسان وگان، ریحان تازه خرد شده، روغن زیتون اضافی
سس مارینارا؛ طرز تهیه سس گوجه ایتالیایی
- در یک قابلمه متوسط، گوجه فرنگیها (همراه با آب اون ها)، پیاز نصف شده، حبههای سیر، روغن زیتون، پونه کوهی و تکههای فلفل قرمز (درصورت استفاده) رو ترکیب کنید.
- سس رو روی حرارت ملایم بذارید تا آرام بجوشه، سپس حرارت رو کم کنید تا سس در حدود 45 دقیقه پخته بشه و طعم مواد رو بخودش بگیره.
- گاهی هم بزنید، و بعد از گذشت حدود 15 دقیقه با یک قاشق چوبی محکم، گوجه فرنگی ها رو در قابلمه له کنید.
قابلمه رو از روی حرارت برداشته و پیاز رو دور بریزید. - حبههای سیر رو با چنگال در کناره های قابلمه خرد کنید، سپس سیر خرد شده رو درون سس هم بزنید. با هر قطعه پیاز ریز که پیدا کنید همین کار را انجام بدید.
- با قاشق چوبی گوجه فرنگی رو به اندازه دلخواه خرد کنید (در صورت تمایل میتونید این سس رو با مخلوط کن یکدست و صاف کنید).
- نمک رو اضافه کنید تا مزه دار بشه. گرم سرو کنید.
یادت نره:
این سس تا 4 روز در یه ظرف درپوشیده و در یخچال بخوبی نگهداری میشه. و حتی اون رو تا 6 ماه فریز کنید.
از این چاشنی ایتالیایی در انواع غذاهاتون مثل پاستا، اسپاگتی و پیتزا و… استفاده کنید و از طعم خاصش لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.