املت بدون تخم مرغ یه گزینه عالی و خوشمزه برای صبحانه است. برای گیاهخواران، وگانها و یا افرادی که به هر دلیلی تخم مرغ مصرف نمیکنند مناسبه. املت سبزیجات وگان سرشار از سبزیجات و مواد مغذی لازم برای بدنه و بخصوص برای کودکان هم مفیده.
اگه به دنبال یک دستور العمل املت گیاهی هستید که سالم و بی دردسر باشه، پس باید این دستور غذایی خوشمزه رو امتحان کنید!
مواد لازم برای تهیه املت سبزیجات وگان
مایع املت:
- توفوی سفت، 140 گرم
- سیر، 2 حبه بزرگ (خرد شده)
- مخمر تغذیه ای، 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه، به میزان لازم
- پاپریکا، ¼ قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت، 1 قاشق چایخوری
مواد داخلی املت:
- سبزیجات دلخواه (پیاز، گوجه فرنگی، قارچ، اسفناج)، 1 فنجان
- سبزیجات تازه (دلخواه)
- پنیر پارمسان وگان (اختیاری)
طرز تهیه املت سبزیجات وگان
- یک تابه کوچک رو روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن، روغن زیتون و سیر خرد شده رو اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً طلایی بشه، اون رو بپزید.
- سیر رو به همراه مواد باقیمانده املت (توفو و نشاسته ذرت، پاپریکا و مخمر تغذیه ای و نمک و فلفل) به غذاساز منتقل كرده و مخلوط كنید تا ترکیب بشن. فقط کمی آب برای رقیق شدن اضافه کنید (حداکثر 1-2 قاشق غذاخوری).
- به تابهای که هنوز گرم هست با حرارت متوسط، کمی روغن زیتون و سبزیجات رو اضافه کنید. با نمک و فلفل مزهدار کنید. ابتدا با پیاز و گوجه فرنگی شروع کنید، بعد قارچ اضافه کرده و با اسفناج تمام کنید. تا هر کدام زمان مناسبی برای پخت داشته باشند.
- تابه رو تمیز کنید و روی حرارت قرار بدید و مقداری روغن بریزید تا املت نچسبه.
- از خمیر مقداری کف تابه بریزید تا کامل سطح تابه رو بپوشونه.
- ¼ سبزیجات رو با قاشق روی خمیر املت اضافه کنید، اون رو به آرامی با یک قاشق یا کفگیر لاستیکی پخش کنید، مراقب باشید که خمیر پاره نشه یا شکاف ایجاد نکنه. هرچه نازک تر و یکنواخت تر میتونید اون رو پخش کنید.
- روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بپزید تا لبهها کمی خشک بشن.
- سپس یا اون رو در فر قرار بدید و یا درب تابه رو بذارید تا بپزه و کامل طلایی بشه. 10-15 دقیقه. هرچه مدت زمان پختش بیشتر باشه املتتون نرمتر و مطلوبتر میشه، بنابراین اجازه بدید تا با حرارت ملایم بپزه.
- در چند دقیقه آخر پخت، سبزیجات باقی مونده رو با احتیاط روی املت اضافه کرده و 1-2 دقیقه دیگه بپزید.
- با مواد دلخواه سرو کنید. مثلا با سس سالسا، پنیر پارمزان وگان، گشنیز و نان تست و…
این املت بدون تخم مرغ نه تنها برای گیاهخوران بلکه برای تمام افراد مناسبه و مطمئناً همه از خوردنش لذت میبرند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.