املت نخود یا اسکرامبل نخود از اون صبحانههای عالی و خوشمزهایه که بهتون در طول روز انرژی میده. این املت گیاهی بخاطر وجود نخود سرشار از پروتئینه که با سبزیجات دیگهای مثل گوجه فرنگی و پیاز درست میشه. بنابراین یه صبحانه مقوی و سالم برای ورزشکاران هم هست.
املت نخود وگانه و در این آموزش از هیچ مواد حیوانی بخصوص تخم مرغ استفاده نشده. بنابراین برای کسانی که به هر دلیلی از تخم مرغ استفاده نمیکنند بسیار مناسبه.
بریم که با هم دستور این صبحانه وگان رو بخونیم:
مواد لازم برای تهیه املت نخود وگان:
- نخود پخته شده، 1 پیمانه
- پودر زیره، 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- آب لیمو، 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل، به میزان لازم
- گوجه فرنگی متوسط – خرد شده، 1 عدد
- پیاز قرمز متوسط، ریز یا برش خورده، ½ عدد
- ارده کنجد، 1 قاشق غذاخوری
- سیر، خرد شده، 1/2 حبه (اختیاری)
طرز تهیه املت نخود وگان:
- نخود پخته رو با حرارت کم و مقداری آب نخود در یه تابه بریزید و با استفاده از چنگال له کنید. برای بافت املت، چند نخود رو بدون له شدن یا نیمه له شده بذارید.
- آب لیمو، زیره، نمک و فلفل رو اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. اون رو هم بزنید و بپزید تا گرم بشه (اگه شروع به خشک شدن کرد، نگران نباشید کمی آب اضافه کنید.)
- پس از گرم شدن، اون رو از روی حرارت برداشته و گوجه فرنگی، پیاز و سیر رو به آن اضافه کنید.
- ارده رو اضافه کرده و سپس روغن زیتون رو روی اون بریزید و گرم سرو کنید.
املت نخود وگان علاوه بر اینکه بعنوان یه صبحانه عالی سرو میشه میتونید اون رو در وعده های دیگه مثل ناهار و شام هم میل کنید. 🌱
اسکرامبل نخود رو میتونید به دلخواه با سبزیجات دیگه و با نان تست سرو کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.