اگه دلتون یه تنقلات ساده اما مقوی میخواد یا میخواین بادام رو به عنوان تنقلات شب یلدا کنار سفرهی شب یلداتون بذارین پیشنهاد میکنیم بادام برشته شکری رو حتما امتحان کنین.
بادام شکری اسنکی ترد بوده و به رنگ قهوهای طلایی هست. با طعمهای مختلفی آماده میشه که در این دستور از ویجیها با طعم دارچین و وانیل آماده شده که خیلی خوشمزه است. ولی میتونید طعمهای دیگه رو امتحان کنید و به مخلوط شکر، تکههای نارگیل، پودر زنجبیل یا نمک دریایی اضافه کنید. یا حتی میتونید پودر فلفل قرمز رو برای تغییر اضافه کنید.
بادام شکری یه پیشنهاد هدیهای عالی برای دوستان و فامیل برای دیدار اونهاست. میتونید بادام برشته ها رو توی کیسههای کوچک یا ظرفهای شیشهای بذارید و بعد با یه روبان خوشرنگ تزئین کنید. علاوه بر اون یه میان وعده عالی برای بچههاست مطمئنم که از خوردنش سیر نمیشن.
مواد لازم برای تهیه بادام برشته شکری:
- بادام درختی خام، 1 و ½ پیمانه
- شکر سفید یا قهوه ای، ۱ پیمانه
- آب، ½ پیمانه
- دارچین، 1 قاشق چایخوری
- وانیل، 1 قاشق چایخوری
- نمک، به میزان کم
طرز تهیه بادام برشته شکری:
- در یک قابلمه آب، شکر، دارچین و عصاره وانیل رو روی حرارت متوسط مخلوط کنید.
- خوب هم بزنید و بذارید بجوشه تا شکر کاملا حل بشه.
- بادام رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- مخلوط رو مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.
- بعد از حدود 8-10 دقیقه خشک می شه. به تفت دادن ادامه بدید!
- کمی بعد شکر کاراملی شده روی بادام بلور می شه. مطمئن بشید که بادام ها خیلی تیره نشوند.
- روی ظرف مورد نظر رو کاغذ روغنی قرار بدید یا کمی با روغن زیتون چرب کنید.
- بادام ها رو روی ظرف بریزید و بادام ها رو در یه لایه صاف کنید. اجازه بدید حداقل 10 دقیقه خنک بشن.
یادت نره:
در انتهای پخت توجه داشته باش که بادام ها زیاد تیره نشن. در غیر این صورت ممکنه طعمش کمی تلخ بشه.
امیدوارم از خوردن بادام شکری یا بادام آبنباتی خوشمزه لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.