در این مطلب از ویجیها طرز تهیه حلوای کدو حلوایی با طعمی بی نظیر رو آموزش دادیم. این حلوا یه دسر پاییزی عالی برای جشن گرفتن فستیوال در کشور هند هست. به این صورت که کدو حلوایی تازه رو به غلظت پودینگ میپزند و روی اون بادام هندی برشته شده و کشمش طلایی میریزند.
این دسر طعمی فوقالعاده و غنی داره و برای خوردن صبحانه یا یک دسر سبک برای عصرانه مناسبه.
حلوا دسر محبوب و سنتی ایرانیه که به صورتهای مختلف و یا مواد متفاوت تهیه میشه، مثل حلوای هویج، حلوای مجلسی زعفرانی، حلوای رولی و در مراسمات مخلف سرو میشه. شیرین بودن حلوا به ذائقه شما بستگی داره و حتی میتونید برای سالمتر بودنش به جای شکر، از شیرین کننده های طبیعی مثل عسل گیاهی و یا شیرهها استفاده کنید.
حلوای کدو حلوایی در واقع یک دسر سنتی نیست، اما مطمئناً در فصل پاییز یک دسر محبوبه. یه خوراکی سبک و شیرین که با خوردنش از خواص کدو حلوایی هم بهره مند میشید.
اگه عاشق کدو تنبل هستید حتما اسموتی کدو حلوایی، چیز کیک یخچالی کدو حلوایی، پنکیک کدو حلوایی، نان کدو حلوایی رو هم امتحان کنید.
اگر یک کدو حلوایی بزرگ دارید از وسط نصفش کنید، دانهها و پالپها رو جدا کنید (دانهها رو بشورید و خشک کنید و بعدا میتونید بو بدید و استفاده کنید). به تکههای کوچکتر تقسیم کنید و پوست کدو رو بگیرید و رندهاش کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای کدو حلوایی با طعمی بی نظیر:
- کدو حلوایی، رنده شده، 3 پیمانه
- کره گیاهی، 3 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای، ½ پیمانه
- شیر گیاهی (نارگیل)، ½ پیمانه
- پودر نارگیل، 1 قاشق غذاخوری
- هل آسیاب شده، ¼ قاشق چایخوری
- بادام هندی خام، 10 عدد
- کشمش طلایی، 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوای کدو حلوایی با طعمی بی نظیر:
- یک قاشق غذاخوری کره گیاهی رو به همراه مقداری کمی روغن مایع رو در تابه بریزید.
- بعد از ذوب شدن کره بادام هندی خام خرد شده و کشمش رو کمی تفت بدید و کنار بذارید.
- دو قاشق غذاخوری دیگه کره و روغن در تابه اضافه کنید.
- سپس کدوی رنده شده رو بریزید و تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه و رشتهها شفاف بشن. حدود 3-4 دقیقه.
- شکر رو داخل تابه بریزید و با کدو حلوایی هم بزنید. مخلوط آبکی بدست میاد که باید حدود 2 دقیقه تفت بدید تا آب اضافی تبخیر بشه.
- سپس شیر گیاهی و پودر نارگیل رو اضافه کنید. به تفت دادن ادامه بدید تا شیر تبخیر بشه و کدو حلوایی حالت نرم و خمیری به خود بگیره.
- حلوا باید کاملا غلیظ بشه و آب اضافی نداشته باشه.
- تابه را از روی حرارت بردارید و پودر هل و بادام هندی و کشمش تفت داده شده رو اضافه کنید.
- (اختیاری) روی حلوای کدو روغن اضافی بریزید. گرم یا سرد سرو کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.