خامه روی کیک کره ای وگان برای رویه خامهای کیک استفاده میشه که بسیار خوشمزه و صاف و مخملیه. برای خامه کشی روی کیکها، کاپ کیک ها، یا داخل شیرینی رولت عالیه.
شاید از وقتی وگان شده باشید و یا مصرف لبنیات رو قطع کرده باشید یکی از مشکلاتتون پیدا کردن یه خامه عالی برای روی کیک بوده و ندونید که خامه روی کیک چگونه درست میشه؟ اما نگران نباشید چون در ویجیها دستورهای خامه وگان فوقالعادهای رو در اختیارتون قرار میدیم که سورپرایز میشید.🤩
در ادامه طرز تهیه خامه روی کیک کره ای وگان که با 4 مادهی در دسترس درست میشه رو بهتون آموزش میدیم.
مواد لازم برای تهیه خامه کیک کره ای وگان:
- پودر قند، 3 و ½ پیمانه (420 گرم)
- کره گیاهی، 1 پیمانه (225 گرم)
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
- عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری (یا پودر وانیل، ½ قاشق چایخوری)
طرز تهیه خامه روی کیک کره ای وگان:
- پودر قند، کره گیاهی، نمک و عصاره وانیل رو به مخلوط کن بریزید و با سرعت کم شروع کنید، سرعت رو کم کم افزایش بدید تا غلیظ و یکدست بشه.
- اگه خیلی غلیظ بود، هر بار چند قطره شیر غیرلبنی اضافه کنید و اگر خیلی رقیق بود، 1/4 تا 1/2 پیمانه پودر قند بیشتری اضافه کنید.
- روی کیک ها، کاپ کیک ها یا رولت ها رو با این خامه، خامه کشی و تزیین کنید.
- مواد باقی مانده رو در یخچال نگهداری کنید.
یادت نره:
* این دستورالعمل برای تزیین خامه رویی 12 عدد کاپ کیک (مانند تصویر) یا برای خامه کشی یک کیک دو لایه کافی هست.
*برای اینکه خامه کشی روی کیکتون راحت و صاف انجام بشه باید کاردک رو با آب خیس کنید و بعد با خامه روی کیک بکشید هر دفعه این کار رو تکرار کنید.
امیدوارم که دستور تهیه این خامه وگان کره ای رو دوست داشته باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.