یکی از خورشهای خوشمزه و اصیل ایرانی باقالی قاتوق یا باقلا قاتوق هست که اصالتش به استان گیلان برمیگرده. این خورش خوشمزه کاملا گیاهی و بسیار ساده است. در اصل این خورش تخم مرغ هم داره که در اینجا دستور خورش باقالی قاتوق وگان رو براتون تهیه کردیم.
خورش باقلا قاتوق بسیار لذیذ و خوشمزه است که همراه با کته و سیر ترشی طعم عالیش چند برابر میشه امیدوارم که درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. این هم یکی از غذاهای بدون گوشت شمالی و خوشمزه که دستورش خیلی راحته. با وی جی ها همراه شو…
مواد لازم برای تهیه خورش باقالی قاتوق:
- لوبیا کشاورزی، 2 پیمانه
- سیر، 3 تا 5 حبه، ریز خرد شده یا رنده شده
- شوید خشک یا تازه
- کره، 50 گرم
- روغن مایع گیاهی، 2 قاشق غذاخوری
- آب، 1 و 1/2 لیوان یا برای آبدارتر شدن خورش مقدار بیشتر
- زعفران، دلخواه
طرز تهیه خورش باقالی قاتوق گیلانی:
- ابتدا قابلمه رو روی حرارت قرار بدید و دو قاشق روغن مایع بریزید.
- کره و سیر خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.
- 30 ثانیه بعد لوبیاها رو اضافه کرده و تفت بدید.
- 5 دقیقه بعد شوید خشک یا تازه یا مخلوطی از این دو، نمک و فلفل و زردچوبه رو در قابله بریزید و خیلی کم تفت بدید.
- آب رو اضافه کردهدرب قابلمه رو ببندید تا با حرارت کم بپزه.
- بعد از یکساعت خورش جا افتاده و امادست.
یادت نره:
- خورش باقلا قاتوق رو میتونی با باقالی هم درست کنی اما در دستور اصلی با لوبیا کشاورزی هست.
- برای خوش طعم و عطر شدنش دقایق آخر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم به خورش اضافه کن.
طرز تهیه خورش باقالی قاتوق گیلانی رو دوست داشتین؟ نظرتون رو با ما حتما در میون بذارید.
پیج ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.