یکی از نوشیدنیهای لذت بخش در فصل تابستان اسموتیها هستن که با میوههای مختلفی درست میشن. در این آموزش روش تهیه اسموتی انبه و توت فرنگی رو آموزش میدیم که با شیر گیاهی تهیه شده (در اینجا با شیر بادام). اسموتی انبه بدون نیاز به بستنی یا لبنیات بهترین طعم رو داره و در واقع این دستور وگان هست.
نکتهای که در مورد این نوشیدنی هست اینه که موز و انبه وقتی یخ زده باشند حالت خامهای رو به نوشیدنیتون میدن و این فوقالعادش میکنه.
این نوشیدنی خوشمزه تابستونی رو میل کنید و بخاطر ویتامینها و مواد معدنی که در اون وجود داره حسابی سرحال و شاداب میشید.
مواد لازم برای تهیه اسموتی انبه و توت فرنگی:
- شیر بادام، 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
- کره بادام، (یا هر کره مغز دیگهای مثل کره بادام زمینی)، 1 قاشق غذاخوری
- شکر، 1 قاشق غذاخوری
- موز متوسط منجمد،1 عدد (100 گرم)
- انبه تازه، 1 پیمانه خرد شده (165 گرم)
- توت فرنگی تازه، 2 پیمانه خرد شده
روش تهیه اسموتی انبه و توت فرنگی:
- همه مواد رو با شیر بادام شروع کنید، سپس کره بادام، شکر، موز یخ زده، انبه و توت فرنگی رو به ظرف مخلوط کن اضافه کنید.
- آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
- داخل لیوان بریزید و بلافاصله سرو کنید.
یادت نره:
- شیر بادام: میتونی اون رو با شیر دیگهای جایگزین کنی، هر چه در دست داشته باشید کارسازه.
- کره بادام: میتونی اون رو با هر کره آجیلی که در دسترس داری با نتیجه طعمی کمی متفاوت تغییر بدی.
- شکر: اختیاری هست و در صورت تمایل میتونی حذفش کنی چون موز و انبه قند طبیعی دارن.
- موز یخ زده: هر زمان که موز رسیده اضافی در دست داشتی، پوستش رو بگیر، به چهار قسمت (یا کوچکتر) خرد کن و بعد در یک کیسه یا ظرف مخصوص فریزر قرار بده و منجمد کن. به این ترتیب همیشه برای اسموتی ها موز یخ زده در دسترس داری.
- توت فرنگی و انبه: ما از توت فرنگی و انبه تازه استفاده کردیم، اما چون میوههای فصلی هستن میتونی از میوههای یخ زده استفاده کنی.
امیدوارم که روش تهیه اسموتی انبه و توت فرنگی رو دوست داشته باشی و از نوشیدنش لذت ببری!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.