سالاد تبوله یه سالاد خوشمزه ی عربی کاملا گیاهی و وگن هست. در این مطلب در وی جی ها طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی رو آموزش دادیم که بسیار راحته. تبوله یا تابولی یک سالاد فوق العاده از سبزیجات تازه و بلغور جو هست، یه سالاد با طراوت، سبک و پر از مواد سالمه. جعفری هم که ماده اصلیشه. آیا میدونستین جعفری سرشار از ویتامین سی هست؟
این سالاد رژیمی در کنار غذای اصلیتون سرو میشه و سفرتون رو رنگین میکنه.
مواد لازم:
- بلغور جو، ½ پیمانه
- خیار، خرد شده (1 عدد کوچک تا متوسط)، 1 پیمانه
- گوجه فرنگی خرد شده، 1 پیمانه (1 عدد بزرگ) *
- نمک، 1 قاشق چای خوری
- جعفری، 3 دسته، ریز خرد شده
- نعناع تازه ، خرد شده، ⅓ پیمانه (اختیاری)
- پیاز بنفش، (یا پیازچه) ریز خرد شده، ⅓ پیمانه
- روغن زیتون بکر، ⅓ پیمانه
- آب لیمو، 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- سیر متوسط، 1 حبه، رنده شده یا خرد شده
طرز تهیه:
- بلغور رو بپزید یا خیس کنید. آب اضافی رو خالی کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
- در همین حین، خیار و گوجه فرنگی خرد شده رو در یک کاسه متوسط با ½ قاشق چای خوری نمک ترکیب کنید.
- ساقههای ضخیم جعفری رو جدا کنید. سپس جعفری رو ریز خرد کنید. (باید حدود 1 پیمانه خرد بشه).
- بلغور، نعناع تازه خرد شده (در صورت استفاده) و پیاز بنفش رو به جعفری اضافه کنید.
- آب خیار و گوجه فرنگی که در ته کاسه جمع شده رو دور بریزید (این باعث میشه که تبولهی شما خیلی آبکی نشه).
- خیار و گوجه فرنگی صاف شده رو به کاسه اضافه کنید.
- روغن زیتون، آب لیمو، سیر و نمک رو با هم مخلوط کنید. اونها رو داخل سالاد بریزید و هم بزنید تا مخلوط بشه.
- مزه سالاد رو بچشید و در صورت لزوم یک قاشق غذاخوری دیگه آب لیمو برای ترشی یا نمک برای طعم دادن بیشتر اضافه کنید.
اگر زمان داشتید، بگذارید سالاد قبل از سرو 15 دقیقه بمونه تا طعم ها با هم ترکیب شوند. در غیر این صورت میتونید بلافاصله سالاد رژیمی تون رو سرو کنید.
امیدوارم که طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی رو دوست داشته باشید و اون رو درست کنید و از طعم خوبش در کنار غذاتون لذت ببرید.
اگر این دستور غذایی رو دوست داشتید اون رو با دوستات به اشتراک بگذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.