ذرت یکی از اون گیاهان دوست داشتنیه که توی انواع سالاد و فست فود استفاده میشه و طعم خیلی خوبی به غذا میبخشه و مخصوصا خیلی مورد علاقه ی بچههاست. در این مطلب میخوایم طرز تهیه یه مدل سالاد ذرت رو بهتون آموزش بدیم که سرشار از سبزیجات و ترکیبات خوشمزست.
مواد لازم برای سالاد ذرت:
- دانه ذرت، 3 پیمانه
- گوجه فرنگی متوسط، خرد شده، 1عدد (حدود ½ پیمانه)
- پیازچه خرد شده، ¾ پیمانه
- خیار ریز خرد شده، 1 پیمانه
- برگ خرد شده سبزیجات، ½ پیمانه (ریحان، شوید، نعناع، جعفری و یا گشنیز رو انتخاب کنید)
- تربچه خرد شده، ½ پیمانه
- فلفل سبز متوسط، خیلی ریز خرد شده، 1 عدد (اختیاری)
- روغن زیتون، ¼ پیمانه
- سرکه قرمز یا سرکه سفید، 1 قاشق غذاخوری
- سیر، 2 حبه متوسط، له شده یا رنده شده
- نمک دریایی، ½ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه تازه، آسیاب شده، به دلخواه
- پنیر فتا، خرد شده، ⅓ پیمانه
- آووکادو رسیده، خرد شده، 1 عدد (اختیاری)
طرز تهیه سالاد ذرت خوشمزه و مجلسی:
- در یک کاسه، ذرت، گوجه فرنگی، پیازچه، خیار، سبزبجات، تربچه و فلفل سبز رو با هم ترکیب کنید.
- در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه، سیر، نمک و مقدار دلخواه فلفل سیاه رو با هم، هم بزنید. سپس اون رو روی سالاد بریزید.
- پنیر فتا یا آووکادو رو اضافه کنید (مقداری برای تزئین نگهدارید) و به آرامی روی سالاد بریزید.
- سالاد رو بچشید و سرکه بیشتری رو برای طعم ترشی بیشتر (من معمولاً یک قاشق غذاخوری دیگه اضافه میکنم) یا نمک رو برای طعم دادن اضافه کنید.
- با باقی مانده پنیر فتا یا آووکادو سالاد رو تزئین کنید.
- بلافاصله سرو کنید یا برای بعد در یخچال با درپوش نگه دارید. این سالاد به مدت 3 تا 4 روز در یه ظرف درپوشدار در یخچال خوب نگه داشته میشه.
امیدوارم که آموزش طرز تهیه سالاد ذرت خوشمزه و مجلسی رو دوست داشته باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.