سالاد عدس و گل کلم یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللیه که با دستورهای متنوعی تهیه می شه. توصیه میکنم حتما این سالاد رژیمی رو در برنامه غذایی خود قرار بدید، چون علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن هم هست.
برای طرز تهیه سالاد عدس و گلکلم رژیمی با ویجیها همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد عدس و گل کلم:
- عدس، 1/2 پیمانه (320 گرم)
- پودر سیر، 1/2 قاشق چای خوری
- هویج، 1 عدد پوست کنده و رنده شده
- گشنیز، ریز خرد شده، نصف یک دسته
- سر گل کلم، ½ عدد، به قطعات درشت خرد کنید.
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- پودر کاری، ½ قاشق چایخوری
- فلفل، ¼ قاشق چایخوری (اختیاری)
- ترشی پیاز قرمز ، ¼ پیمانه
- کمی نمک
مواد لازم برای سس سالاد:
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سیب، 2 قاشق غذاخوری
- سس خردل، ½ قاشق غذاخوری
- پودر کاری، 1 قاشق چایخوری
- نمک دریایی، ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد عدس و گلکلم رژیمی:
- فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر رو چرب کنید.
- عدسها رو بخیسونید و آبكشي كرده، سپس اونها رو به همراه پودر سیر و نمک روی حرارت بپزید (به مدت 25- دقیقه30) تا نرم بشن و سپس آبکشی کنید.
- در این فاصله، در یه کاسه روی گل کلم رو روغن زیتون بریزید، سپس پودر کاری، پودر سیر، فلفل و نمک رو اضافه و به گل کلم ها آغشته کنید.
- سپس گل کلم ها رو به سینی فر منتقل کنید. به مدت 30-35 دقیقه بپزید، تا زمانی که لبه های اونها قهوهای شود.
- برای تهیه سس سالاد، روغن، سرکه، خردل، پودر کاری و نمک رو با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا کاملا ترکیب بشن.
- عدس آبکش شده، گل کلم تفت داده شده، هویج، ترشی پیاز و گشنیز رو در یه کاسه بزرگ اضافه کنید. سس رو روی کاسه بریزید، تا خوب ترکیب بشه. در صورت لزوم با نمک اضافی مزهدار کنید.
- مواد باقی مانده تا 5 روز در یخچال نگهداری میشه.
امیدوارم که از خوردن این سالاد رژیمی و خوشمزه لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.