قارچ کبابی یکی از غذاهای خیلی خوشمزست که در کنار سبزیجات دیگه میتونید گریل کنید و یه کباب گیاهی عالی و سالم داشته باشید. قارچ رو با مواد مختلفی میشه طعم دار کرد اما با دستوری که توی این آموزش گفته شده یه قارچ کبابی ویژه خواهید داشت و توی پیکنیکها و یا مهمانیهاتون از طعم بی نظیرش لذت میبرید.
قارچ کبابی میتونه یه پیش غذای گیاهی بسیار خوشمزه در کنار غذای اصلی باشه و یا بعنوان یه غذای سبک و عالی سرو بشه.
برای تهیه قارچ کبابی فقط نیاز به چند ماده و یک تابه گریل دارید و اگر تابه در دسترس نبود به سیخ بکشید که به خوبی روی منقل کباب میشه، پختنش بسیار ساده هست و در عرض 15 دقیقه آمادست. قارچ کبابی با همین مواد مرینت شده و در فر هم قابل پختنه. یا حتی میتونید قارچها رو اسلایس کرده و با همین مواد سرخ کنید و در نان ساندویچی یا تاکو قرار بدید و یه ساندویچ گیاهی داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه قارچ کبابی با طعم بی نظیر و مجلسی:
- قارچ دکمه ای، 6 عدد
- سرکه بالزامیک، برای طعم دهی به میزان لازم
- روغن زیتون، برای سطح روی قارچ، به میزان لازم
- ارده، برای طعم دهی به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به میزان دلخواه
طرز تهیه قارچ کبابی با طعم بی نظیر و مجلسی:
- ساقه های قارچ رو کوتاه کنید و سطح قارچ ها رو خوب بشویید و تمیز کنید.
- قارچ ها رو در سینی قرار بدید و اون ها رو به سرکه بالزامیک، روغن زیتون و ارده آغشته کنید.
- روی قارچ ها رو نمک و فلفل بپاشید و با دست جابجا کنید تا همه سطحش نمکی بشه. تا اینجا طرز خواباندن قارچ کبابی رو یاد گرفتیم میتونید برای یک ساعت قارچ ها رو در مواد استراحت بدید.
- اگه از قارچ دکمه ای استفاده میکنید، اون ها رو به سیخهای فلزی (یا سیخهای چوبی) بکشید.
- برای درست کردن قارچ کبابی روی گاز تابه گریل نیاز دارید که روی حرارت متوسط گرمش کنید.
- سیخ های قارچ رو روی کباب پز یا ماهیتابه گریل قرار بدید یا اگه از منقل استفاده میکنید با احتیاط روی منقل قرار بدید.
- به مدت 5 تا 7 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که قارچ ها نرم بشن بپزید.
قارچ کبابی ویژه رو با سبزیجات دلخواه نوش جان کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.