موس شکلاتی یه دسر فرانسوی محبوبه که با ترکیب شکلات و خامه و مواد دیگه درست میشه. طرز تهیهاش خیلی آسونه و در این آموزش ما اون رو بصورت رژیمی و وگان و با شیرین کنندههای طبیعی درست کردیم.
برای سرو کردن این دسر شکلاتی میتونید از لیوانهای آبمیوه، کاسههای کوچک یا فنجانهای اسپرسو استفاده کنید. یادتون باشه که باید بعد از آماده سازی حتما چند ساعت در یخچال بمونه تا خودش رو بگیره و غلیظتر بشه.
اگه از هواداران شکلات هستین این موس شکلاتی مجلسی رو بهتون پیشنهاد میکنم.
مواد لازم برای تهیه موس شکلاتی:
- پودر کاکائو، ½ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
- شکلات تلخ و شیرین وگان، ¾ پیمانه
- شیر نارگیل پر چرب، 1 لیوان
- عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری (و یا پودر وانیل نصف قاشق چایخوری)
- استویا، ¾ قاشق چایخوری (دلخواه)
- خرما دانهای بدون هسته، 6-9 عدد (این به غلیظ شدن و همچنین شیرینی طبیعی کمک میکنه).
- نمک، به میزان لازم
مواد لازم برای روی موس:
- خامه نارگیل زده شده و یا خامه وگان
- شکلات تلخ وگان خرد شده
- تمشک یا توت فرنگی یا گیلاس
طرز تهیه موس شکلاتی وگان با شیرین کننده طبیعی
- در یک قابلمه، پودر کاکائو، شکلات وگان، نمک و ¾ پیمانه شیر نارگیل رو مخلوط کنید (180 میلی لیتر). روی حرارت متوسط مخلوط رو گرم و ترکیب کنید.
- پس از ذوب شدن مخلوط، شیر نارگیل باقی مانده رو اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط بشه.
- از روی حرارت برداشته و وانیل و استویا رو اضافه کنید تا مزه دار بشه (اگه از استویا استفاده نمیکنید خرمای بیشتری اضافه کنید).
- مخلوط رو به داخل مخلوط کن منتقل کنید.
- خرما رو اضافه کنید (با 5 عدد شروع کنید و کم کم اضافه کنید)، مواد رو مخلوط کنید تا خامه ای و یکدست بشه. (در این مرحله شما می تونید طعم های دیگه ای مثل نعناع، سس نعناع شکلاتی یا کره بادام زمینی رو اضافه کنید.)
- در صورت لزوم طعم رو بچشید و تنظیم کنید، به آن پودر کاکائو بیشتری برای طعم شکلاتیتر، خرما برای شیرینی یا نمک برای شوری بیشتر اضافه کنید.
- داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی اون رو بپوشانید.
- در یخچال قرار بدید تا سرد و غلیظ بشه (حداقل 4 ساعت، ترجیحاً یک شب.)
- برای سرو کردن، از همان شکل لذت ببرید یا بین لیوان های سرو تقسیم کنید و روی اون رو با خامه نارگیل یا خامه وگان، تمشک یا توت فرنگی یا گیلاس و شکلات تلخ وگان خرد شده یا پودر کاکائو دیزاین کنید (اختیاری).
- مواد باقیمانده رو تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
از خوردن این دسر شکلاتی خوشمزه لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.