همین که طرز تهیه نان همبرگر خانگی خوشمزه با کنجد رو امتحان کنید، دیگه هرگز از نانهای فروشگاهی استفاده نخواهید کرد! چون هم تازه تر و خوشمزه تره و هم از کیفیت موادش مطمئنترید.
طرز تهیه نان همبرگر خانگی خوشمزه با کنجد به کمتر از 30 دقیقه زمان نیاز داره که بهتون نانهای داغ و تازه و پف کرده بده.
پیشنهادات سرو نان همبرگر:
بهترین زمان برای سرو وقتیه که تازه پخته شدهاند، اما همچنین میشه در ظرف در بسته تا 3 روز در یخچال یا در فریزر تا 2 ماه نگهداری شوند. من توصیه میکنم قبل از سرو، اونها رو از وسط دو نیم کرده و کمی برشتهاش کنید.
این نان همبرگر خوشمزه رو میتونید با هر برگری که دوست دارید نوش جان کنید. مثل وجی برگر کینوا، برگر لوبیا، برگر عدس، قارچ برگر و …
مواد لازم:
- آب گرم، ¾ پیمانه،
- مخمر خشک فعال، 1 بسته (2 ¼ قاشق چای خوری)
- شکر، ¼ پیمانه
- آرد، 3 ½ پیمانه
- نمک، 1 قاشق چایخوری
- کره یا روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد ✻
برای روی نان:
- 1 زرده تخم مرغ به همراه 1 قاشق غذاخوری آب
- دانه کنجد، برای پاشیدن
طرز تهیه:
- در یک کاسه کوچک، آب، مخمر و 1 قاشق چای خوری شکر رو با هم مخلوط کنید و اون رو به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی کف کنه هم بزنید.
- در یه کاسه آرد و نمک رو ترکیب کنید. حالا باقیمانده شکر، کره آب شده، تخم مرغ و مخلوط مخمر رو اضافه کنید.
- با سَری “خمیرزن” همزن برقیتون به مدت 5 تا 7 دقیقه با سرعت متوسط مخلوط کنید، تا زمانی که خمیر دور قلاب همزن، خوب شکل بگیره. یا با دست خوب ورز بدید.
- خمیر رو روی یه سطح تمیز، خوب ورز بدید به شکل توپ در بیارید و در یک کاسه بزرگ قرار بدید.
- اگه هنوز چسبناک هست، کمی آرد روی سطح کار اضافه کنید. روی کاسه رو با پلاستیک بپوشونید و به مدت 1 ساعت در یک مکان گرم کنار بگذارید تا خمیر تقریباً دو برابر بشه.
- خمیر رو روی یک سطح کار تمیز و بدون آرد قرار بدید و به 8 قطعه تقسیم کنید و بصورت گلولههای کوچیک در بیارید.
- روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید. روی اونها رو دوباره با پلاستیک بپوشونید و اجازه بدید برای 1 ساعت دیگه استراحت کنه تا پف بشه.
- فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- 15 تا 18 دقیقه نانها رو بپزید. در زمان 13 دقیقه، روی اونها رو با زرده تخممرغ برس بزنید، دانه کنجد رو بپاشید و دوباره به فر برگردونید تا رویه نانها کمی قهوهای طلایی بشه.
- بگذارید خنک بشه و سرو کنید.
یادت نره:
✻ اگه در مرحله 2 خمیرتون مرطوب خیلی چسبناک هست، کمی آرد اضافه کنید.
✻ در مرحله 3 ممکن هست اول خشک به نظر برسه اما در آخر باید به یه خمیر لطیف و فرم گرفته که در عین حال چسبناک نباشه، تبدیل بشه.
✻ هر زمان خمیر به دستتون میچسبه فوری آرد اضافه نکنید بلکه دستاتون رو با آب بشویید چون خمیر با اضافه کردن آرد سنگین میشه.
✻ اگه تخم مرغ در دسترس ندارید یا ترجیح میدید کلا استفاده نکنید، 3 قاشق غذاخوری آب رو جایگزین کنید. در اینصورت نانها کمی پف میکنند، اما هنوز هم طعم عالی دارند.
✻ اگه همزن برقی ندارید هیچ اشکالی نداره خمیر رو با دست بخوبی ورز بدید، ولی اگه از “سری خمیرزن” همزن استفاده کنید نتیجه بهتری میگیرید.
✻ به جای کنجد میتونید تخم خشخاش یا مغز آفتابگردان یا چیزهای دیگه جایگزین کنید.
امیدوارم از این نان همبرگر فوق العاده خوشمزه خوشتون اومده باشه.💚
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.