نرگسی اسفناج یکی از غذاهای گیاهی و بسیار خوشمزه ایرانی هست که دستور پخت بسیار سادهای داره و با مواد در دسترس در خانه تهیه میشه.
این خوراک اسفناج، کم کالری و مقوی حاوی پروتئین و آهن فراوان هست که میتونه یک وعده غذایی مناسب برای شام یا ناهار باشه.
نرگسی اسفناج به صورتهای مختلفی درست میشه که در این جا طرز تهیه نرگسی اسفناج وگان و بدون تخم مرغ رو آموزش میدیم. پس اگه به دنبال غذا با اسفناج هستی این یه پیشنهاد خیلی خوبه! 🤗

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج:
• اسفناج، 500 گرم
• پیاز، 1 عدد متوسط
• سیر، 3 حبه
• رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری
• مغز گردو، 3 قاشق غذاخوری (دلخواه)
• نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، به مقدار لازم
طرز تهیه نرگسی اسفناج، غذای سالم و خوشمزه:
1. ابتدا اسفناج ها رو به خوبی بشویید و خرد کنید.
2. پیاز رو نگینی خرد کنید و در ماهیتابه با مقداری روغن و ادویه و نمک تفت بدید.
3. رب گوجه فرنگی رو با کمی آب رقیق کنید و اضافه کنید و تفت بدید.
4. بعد از اینکه پیاز کمی نرم و شفاف شد سیر رو به صورت ریز خرد کنید و در حدی تفت بدید که عطر سیر بلند بشه.
5. در ادامه مغز گردوی خرد شده رو اضافه کنید.
6. اسفناج ها رو اضافه کرده و همراه مواد تفت بدید تا مواد یکدست بشه.
7. در پایان نرگسی اسفناج رو داخل ظرف مورد نظر بکشید و به همراه نان تازه سرو کنید.
نرگسی اسفناج وگان رو دوست داشتین؟ نوش جان💚
خوراک اسفناج با مواد دیگه ای هم میتونید درست کنید مثل: خوراک نخود و اسفناج اسپانیایی، خوراک قارچ و اسفناج، و…
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.