طرز تهیه پاستا لینگویینی سبزیجات رو برای شما آماده کردم چون این غذای باشکوه مملو از سبزیجات و عطر و طعم تازه است و همچنین بسیار رنگارنگه و در 30 دقیقه یا کمتر آماده است!
ماکارونی یکی از محبوب ترین غذاها برای همه بخصوص بچه هاست. لینگوئینی نوعی از پاستاست که شکلش مثل پاستا فتوچینی (پاستاهای نوار مانند) اما کمی باریکتر هست. البته برای تهیه این غذای خوشمزه میتونید از ماکارونی رشتهای معمولی هم استفاده کنید. اما این خوراک خوشمزه و دلچسب به تنهایی غذای کاملی نیست و در واقع اونچه اون رو خاص و متفاوت میکنه سسی هست که همراه با اون سرو میشه.
مواد لازم:
- پاستا لینگوینی (500 گرم)
- گوجه فرنگی گیلاسی (خرد شده)، 3 پیمانه (450 گرم)
- کدو سبز (خرد شده) ، 2 پیمانه (270 گرم)
- قارچ، خرد شده 2 و ½ پیمانه (240 گرم)
- روغن کنجد، 2 قاشق غذاخوری
- سیر، (خرد شده)، 1 حبه
- فلفل قرمز خیلی ریز یا پودر فلفل قرمز، 1/8 قاشق چایخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، ½ قاشق چایخوری
- ریحان تازه (خرد شده)، 1 پیمانه
برای سس:
- روغن کنجد، 1 قاشق غذاخوری
- کره بادام زمینی، ¼ پیمانه (63 گرم)
- سس سویا، ¼ پیمانه
- شربت افرا، 2 قاشق غذاخوری
- تکه های فلفل قرمز، 1/8 قاشق چایخوری
- سرکه، 2 قاشق غذاخوری
- سیر (خرد شده)، 3 حبه

مواد سس رو با هم ترکیب و به پاستا اضافه میکنیم.
برای سرو:
- بادام زمینی خرد شده
- فلفل سیاه
- چیلی قرمز
- ریحان تازه
طرز تهیه:
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- مطابق با دستورالعمل، پاستا رو بپزید. وقتی پخته شد، اون رو آبکش کرده و داخل قابلمه بریزید.
- در حالی که ماکارونی در حال پختنه، گوجه فرنگی گیلاسی، کدو سبز و قارچ رو در یک کاسه بریزید و روغن کنجد، سیر خرد شده، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید تا سبزیجات به آرامی در روغن و ادویهها آغشته شوند.
- سبزیجات رو درون ظرف فر قرار بدید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا برشته شوند. (یا میتونید روی اجاق گاز تفت بدید).
مواد رو به ادویه و روغن آغشته کرده و در فر میپزیم.
- وقتی سبزیجات تفت داده شدند، ریحان خرد شده تازه رو به اونها اضافه کنید و بگذارید خامی ریحان با سبزیجات داغ گرفته بشه.
- حالا سستون رو با افزودن روغن کنجد، کره بادام زمینی، سس سویا، شربت افرا، پوسته های فلفل قرمز، سرکه و سیر خرد شده خوب مخلوط کنید و تا کاملاً ترکیب بشه.
- سس رو روی لینگوینی پخته شده بریزید.
- حالا سبزیجات تفت داده شده رو اضافه کنید و به آرامی اونها رو مخلوط کنید.
پاستای سبزیجات شما آماده سرو هست. با مقداری بادام زمینی خرد شده، فلفل سیاه آسیاب شده، پوسته های فلفل قرمز و مقداری ریحان تازه نوش جان کنید.💚
در کنارش با چی سرو کنیم؟
پاستای سبزیجات خود رو که روی اون بادام زمینی خرد شده، فلفل سیاه آسیاب شده، پوسته فلفل قرمز و ریحان تازه گذاشته شده سرو کنید. مقداری نان سیر وگان در کنارش همیشه ایده خوبی خواهد بود و همچنین یک سالاد خوشمزه مانند سالاد نخود وگان یا سالاد کینوا مدیترانهای وگان.
طرز تهیه پاستا لینگویینی سبزیجات رو دوست داشتین؟ اگه درستش کردین برام نظرتون رو بنویسین.😊
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.