این پنکیک ساده و گیاهی فوق العاده رو میتونید برای شروع یک روز عالی درست کنید و از طعمش لذت ببرید یا حتی برای عصرونه با چای میل کنید. از مزایای پنکیک اینه که سریع آماده میشه و مواد اولیش تو هر خونه ای هست. این شیرینی خوشمزه میتونه شما رو از ایستادن در صف نانوایی بی نیاز کنه! پس بریم که با هم طرز تهیه پنکیک ساده و گیاهی رو یاد بگیریم. ممنونم که با من همراه هستید.

طرز تهیه پنکیک ساده و گیاهی
مواد لازم:
- آرد، 1 پیمانه
- بیکینگ پودر، 1 قاشق چای خوری
- شکر (قهوه ای یا سفید)، 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل، 1 قاشق چای خوری
- شیر گیاهی (شیر سویا، بادام، جو دوسر و…)، 1 پیمانه
- سرکه سیب، 1 قاشق غذاخوری
- نمک، مقدار کم
- روغن، به میزان لازم
طرز تهیه:
- آرد، بیکینگ پودر، شکر، سرکه سیب، عصاره وانیل و یک نوک قاشق نمک رو در یک کاسه مخلوط کنید.
- بعد به آرامی داخل آنها شیر رو اضافه کنید تا یک خمیر یکدست و غلیظ بدست بیاد.
- مقدار کمی روغن رو در یک ماهیتابه ای نچسب و روی حرارت متوسط کم گرم کنید.
- دو قاشق غذاخوری خمیر رو به طور همزمان در تابه اضافه کنید تا پنکیک های کوچیک و گرد درست بشه.
- مدت 3-4 دقیقه بعد لبه های پنکیک خودش رو میگیره و حباب هایی روی سطحش ظاهر میشه. وقتی یک طرفش طلایی شداون رو برگردونید تا سمت دیگه هم بپزه و طلایی بشه.
همه مواد رو به همین صورت بپزید، وقتی هر دو طرف پخت آنها رو روی هم بچینید و روش رو با مواد دلخواه مثل موز و توت فرنگی و سس دلخواه تزیین کنید. پنکیک گیاهی شما آمادست. نوش جان!
تنوع پخت پنکیک در تمام فرهنگ ها بسیار بالاست. برای مثال میتونید اون رو با موز هم درست کنید و از خوردن یک پنکیک موزی خوشمزه لذت ببرید.
من ارد جو دوسر زدم جالب نشد :(((( ارد بادام مزهش بهتره؟
آرد جو دوسر کمی مزه گس داره. بله آرد بادام خوش طعم تره
من ارد جو دوسر زدم جالب نشد :(((( ارد بادام مزهش بهتره؟