طرز تهیه پوره سیب زمینی وگن بسیار راحته فقط کافیه سیب زمینی پخته شده رو با یکسری طعم دهنده ها مثل سیر و ادویه له کنید. پوره سیب زمینی یه خوراک خوشمزه و مورد علاقه بچه هاست، همچنین در کنار یکسری غذاها بعنوان دیزاین یا دورچین استفاده میشه که بسیار لذیذه.
به دلخواه خودتون میتونید پوره سیب زمینی رو با سس قارچ وگن سرو کنید که شدیداً بهتون پیشنهادش میکنم.
طرز تهیه پوره سیب زمینی ساده است و با طعم دهنده سیر و کره گیاهی درست میشه که مخصوص وجترین ها و وگن ها هم هست. قبل از هر کاری لازمه که یه بوته سیر سالم انتخاب کنید تا لای فویل تنوریش کنیم:
مواد لازم برای سیر تنوری:
- گل سیر، بوته کامل 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون، 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای پوره سیب زمینی:
- سیب زمینی (پوست و خرد شده)، 1 کیلوگرم
- کره گیاهی، 4 قاشق غذاخوری (60 گرم)
- شیر سویا، 1/2 فنجان (120 میلی لیتر)
- نمک (دریایی) و فلفل سیاه (به میزان لازم)
- پیازچه تازه برای تاپینگ
طرز تهیه سیر تنوری:
- در این دستور یک بوته سیر کامل تنوری می شه که طعمش عالیه!
- برای تنوری کردن بوته سیر، تنها کاری که باید انجام بدید اینه که پوسته های سیر رو جدا کنید و سپس با استفاده از چاقو نوک تیز سر سیر رو ببرید.
- روی اون یک قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و سیر رو به روغن آغشته کنید. سیر رو در ورقه آلومینیومی بپیچید و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید تا کاملاً برشته بشه!
- قبل از اینکه با انگشتان خود سیر رو از هم جدا کنید، بگذارید کمی سرد بشه و بعد از اون می تونید اونها رو با چنگال له کنید.
طرز تهیه پوره سیب زمینی:
- سیب زمینی ها رو درون قابلمه آب گرم بگذارید. صبر کنید تا جوش بیاید و حدود 20-25 دقیقه بپزید تا نرم بشه.
- بعد از پختن سیب زمینی، آب قابلمه رو تخلیه کرده و سیب زمینی ها رو در قابلمه خالی بگذارید و اجازه دهید چند دقیقه بمانند تا آب باقی مانده روی سیب زمینی ها خشک بشه.
- کره گیاهی رو اضافه کرده و اون رو با “پوره کن دستی” له کنید.
- شیر سویا رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
- سیر تنوری له شده رو اضافه کنید و آن رو با سیب زمینی له کنید.
- در آخر نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید تا مزه دار بشه.
- با پیازچه تازه تزیین کرده و سرو کنید.
یادت نره:
- این دستور حدودا برای 4 سیب زمینی بزرگ یا 6-7 سیب زمینی متوسط است.
- این طرز تهیه پوره سیب زمینی بدون شیر لبنی هست. از هر شیر گیاهی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید.
- برای صرفه جویی در وقت، در حین پخت سیرها، سیب زمینی هارو بپزید.
- مواد باقی مانده رو تا 3-4 روز در یخچال نگهداری كنید. روی گاز دوباره گرمشون کنید و در صورت نیاز، کره وگان، شیر سویا و نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
- پوره سیب زمینی رو میشه با ماسوره های متنوع فرم داد و برای روی غذاها دیزاین کرد.
پوره سیب زمینی وگن رو درست کنید و از طعم فوق العادش لذت ببرید نوش جان♥
منبع: lovingitvegan.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.