چیز کیک یا کیک پنیری یکی از دسرهای محبوب و مجلسی هست که برای دورهمیها، تولدها و مجالستون میتونید درست کنید. این آموزش طرز تهیه چیز کیک بدون فر بسیار راحت تهیه میشه، از هیچ مواد حیوانی در این چیز کیکها استفاده نشده و کاملا هم وگانه! اما اگه وگان نیستید دستور چیز کیک فنجانی کدوحلوایی رو هم میتونید دنبال کنید.
آموزش امروز یه مینی چیز کیک خوشمزست که با کدو حلوایی تهیه میشه و بهتره حالا که فصل کدو حلوایی یا کدو تنبله از اون در دسرها و غذاهای متنوع استفاده کنید. مثل شیرینی پای کدو حلوایی، نان کدو حلوایی، پنکیک کدو حلوایی و…
مواد لازم برای تهیه چیز کیک یخچالی کدو حلوایی:
مواد لازم برای لایه زیرین:
- مغز بادام خام، 2 پیمانه
- خرمای بدون هسته، 1 پیمانه
- روغن نارگیل، 2 قاشق غذاخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه پنیری:
- پوره کدو حلوایی، 1 پیمانه
- بادام هندی خام، 2 پیمانه
- روغن نارگیل، 1/4 پیمانه
- شربت افرا یا شهد دلخواه، 1/4 پیمانه
- ادویه مخلوط (جوز هندی، دارچین، زنجبیل)، 2 قاشق چایخوری
- وانیل، 1/2 قاشق چایخوری
- نمک، 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزیین (اختیاری):
- خامه زده شده خانگی
- تخم کدو
طرز تهیه چیز کیک یخچالی کدو حلوایی وگان:
- بادام هندی رو به مدت 30-60 دقیقه در آب خیس کنید. این باعث میشه که بعدا مخلوط نرم و خامهای داشته باشید. قبل از افزودن به دستور، اونها رو آبکشی کنید.
- برای لایه زیرین تمام مواد لازم برای لایه زیرین رو به داخل غذاساز اضافه کرده و بزنید تا به یه بافت منسجم برسید.
- مخلوط رو بین تمام قالبهای مینی کیک (مافین) تقسیم کنید، سپس مخلوط رو محکم به سمت پایین فشار بدید.
- قالب چیز کیک رو در یخچال قرار بدید تا در حالی که مشغول آماده سازی مواد پنیری هستید سفت بشن.
- برای تهیه مواد پنیری تمام مواد لازم رو داخل غذاساز یا میکسر اضافه کنید و با سرعت بالا مخلوط کنید تا خامهای و یکدست بشه.
- شیرین کننده و یا ادویهها رو مطابق میل خود بچشید و تنظیم کنید.
- قالب چیز کیک رو از داخل یخچال برداشته و مواد داخلی رو روی لایه زیرین چیز کیک بریزید.
- قالب رو به مدت تقریبا 2 ساعت یا تا زمانی که سفت بشن، به داخل یخچال بذارید.
- چیز کیکها رو به آرامی از قالبها خارج کنید و با مواد اختیاری روی اونها رو دیزاین کنید.
- چیز کیکهای باقی مونده رو در یه ظرف درپوشدار و در یخچال نگهداری کنید چون اگه در دمای اتاق کنار گذاشته بشه چیز کیکها نرم میشن و شکلشون رو از دست میدن.
یادت نره:
- برای تهیه پوره کدو حلوایی، کدو حلوایی رو به چند قطعه برش بده و بخار پز کن بعد از پختن اون رو با گوشت کوب برقی (یا پوره کن) له و پوره کن.
- به جای مغز بادام از هر آجیلی که دوست داشتی میتونی استفاده کنی. (گردو، فندق و.. )
- اگه طعم و مزه روغن نارگیل رو دوست نداری، میتونی از روغن کنجد یا روغن گیاهی دلخواه استفاده کنی.
- بادام هندی باید حتما خام و بدون نمک باشه و حتما قبل از استفاده اون رو در آب بخیسون.
- برای جایگزینی شربت افرا هر شیرین کننده مایع دیگهای مثل شیره خرما یا شیره توت رو جایگزین کرد. اگه میخوای قند موجود در این دستورالعمل رو کاهش بدی از یه شیرین کننده مایع بدون قند استفاده کن.
امیدوارم که آموزش چیز کیک کدو حلوایی رو دوست داشته باشی. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.