در این آموزش طرز تهیه کره بادام درختی خانگی رو به شما یاد میدیم. درست کردنش هم درست مثل بقیه کره مغزهاست. فقط با چند مواد ساده در عرض نیم ساعت میتونید کره بادام خانگی سالم و طبیعی بدون هیچ افزودنی یا مواد نگهدارنده درست کنید.
کره بادام درختی خواص خیلی زیادی داره و منبع خوبی برای تامین پروتئین گیاهی است. مصرف منظم بادام باعث میشود سطح کلسترول خون و همچنین خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کاهش یابد. یادتون باشه بادام حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مثل کلسیم و روی منیزیم و امگا 3 است.
مواد لازم:
- بادام بو داده و نمکی، 3 پیمانه (450 گرم)
- روغن زیتون (یا سایر روغن های گیاهی)1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کره بادام درختی:
- بادام رو درون غذاساز یا میکسر قرار داده و مخلوط کردن رو شروع کنید.
- بادام شروع به خرد شدن می کند و سپس به تدریج چسبناک می شود و شروع به چسبیدن به کناره های غذاساز میکند.
- دستگاه رو متوقف کرده و کناره ها رو به وسط جمع کنید. اون رو دوباره روشن کنید.
- در حالی که دستگاه در حال کار است روغن رو در آن بریزید.
- این کار به تدریج شروع به تشکیل کره میکنه، فرآیند رو تا زمانی که غلیظ و یکدست بشه ادامه بدید.
یادت نره:
* بادام بو داده و نمکی ساده ترین کاربرد برای تهیه کره بادام خانگی است. اگر بادام خام دارید قبل از میکس کردن اون ها رو در فر یا در ماهیتابه کمی تفت بدید و گرم کنید و مقداری نمک اضافه کنید.
* اضافه کردن روغن ضروری نیست، اما افزودن کمی روغن زیتون به شما کمک میکنه تا بادام خرد شده هرچه سریعتر به کره صاف تبدیل بشه.
* محل نگهداری: کره بادام رو تا 2 هفته در یک ظرف شیشهای در یخچال (پوشیده) نگهداری کنید. حتی میتونید اون رو در فریزر منجمد کنید ولی قبل از استفاده بگذارید یخ اون ذوب بشه.
امیدوارم که از طرز تهیه کره بادام درختی خانگی لذت برده باشید و آموزش اون رو برای دوستانتون هم به اشتراک بذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.