امروز در وی جی ها قصد داریم طرز تهیه کمپوت هلو خانگی و خیلی خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم. کمپوت یه میان وعده عالیه که از میوه های خرد شده بهمراه آب و شکر و افزودنیهای دیگه درست میشه. کمپوت علاوه بر اینکه برای بیماران مناسبه یه دسر یا میان وعده خیلی خوشمزه برای بچه ها هم هست. میتونید از کمپوت بعنوان یه افزودنی برای روی دسر یا بستنی یا پنکیک هم استفاده کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.
کمپوت هلو رو درست کنید و بعد در یخچال بگذارید تا هروقت که دوست داشتید مقداری از اون رو نوش جان کنید. هلو یه میوه تابستونیه که عطر و طعم خیلی خوبی داره و از گزینههای خیلی خوب واسه درست کردن مربا یا کمپوت و آبمیوست. بریم با هم ببینیم که این کمپوت خوشمزه چطور درست میشه:
مواد لازم:
- هلو متوسط، 6 عدد
- شکر قهوه ای، 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو، ½ لیمو
- بادیان ستارهای، 1 عدد (اختیاری)
- آب، 2 قاشق غذاخوری
- نمک، کمی
- عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- هلو رو خوب بشویید و هسته ها رو جدا کنید و اون رو مکعبی متوسط خرد کنید.
- همه مواد رو در قابلمه قرار بدید که روی حرارت متوسط قرار گرفته باشد. مرتب هم بزنید، تا مخلوط به جوش بیاد.
- تا جایی بپزید که غلطت کمپوت سس مانند بشه مثل تصویر.
- حدود 10 دقیقه بعدکمپوت رو بچشید اگه به شکر یا آبلیموی بیشتری نیاز بود اضافه کنید.
- بگذارید در ظرف خنک بشه.
- قبل از سرو بادیان ستاره ای رو بردارید.
طرز تهیه کمپوت هلو خانگی رو دوست داشتین؟ نظرتون رو برامون کامنت بگذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.