کیک هویج و گردو از اون کیک هاییه که باید حتما مطابق با دستور پیش بری تا خوب از آب در بیاد… در اینجا دستور تهیه یه کیک هویج و دارچین و گردو با سس سیب رو بهتون آموزش میدیم. این کیک اونقدری جذاب و عالیه که مطمئنا هیچ کس نمیتونه حدس بزنه که وگان باشه! توی این کیک برای جایگزین تخم مرغ از تخم کتان استفاده شده که بصورت مخلوط تخم کتان و آب آماده میشه و با دارچین و سیب و وانیل و جوز هندی بهش عطر دادیم و ترکیبش رو کامل کردیم.
اگه دلتون یه کیک متفاوت و خوشمزه میخواد پس برای درست کردن کیک هویج و گردو درنگ نکنید.
مواد لازم برای کیک هویج:
- آرد، 3 پیمانه (408 گرم)
- شکر قهوه ای، 2 پیمانه (400 گرم)
- جوش شیرین، 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر، 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- نمک، ¾ قاشق چایخوری
- دارچین، 1 قاشق غذاخوری
- جوزهندی، 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- مخلوط تخم کتان، 2 قاشق غذاخوری (2 قاشق غذاخوری غذای دانه کتان با 6 قاشق غذاخوری آب گرم)
- سس سیب (پوره سیب)، 3 قاشق غذاخوری
- هویج رنده شده، 3 و 1/3 پیمانه (366 گرم)
- روغن زیتون (یا هر روغن گیاهی)، ¾ پیمانه (180 میلی لیتر)
- عصاره وانیل، 2 قاشق چایخوری
- سرکه سیب، 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
- مغز گردو (خرد شده، اختیاری)، 1 و ½ پیمانه (150 گرم)
گزینه های روکش خامهای:
- روکش لیمو وگان
- روکش کرهای وگان
- روکش پنیر خامهای وگان
- خامه قنادی زده شده وگان
طرز تهیه کیک هویج و گردو وگان:
- فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیواره دو ظرف کیک رو با اسپری نچسب اسپری کرده و ته اون رو با کاغذ روغنی بچینید.
- آرد رو در یک کاسه الک کرده و شکر قهوه ای، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و جوز هندی رو اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
- تخم کتان ها رو با افزودن 2 قاشق غذاخوری بذر کتان آسیاب شده و سپس افزودن 6 قاشق غذاخوری آب داغ آماده کنید. بذارید یک دقیقه بمونه تا ژلهای بشه.
- مخلوط تخم کتان، پوره سیب، هویج رنده شده، روغن، عصاره وانیل، سرکه سیب و گردوی خرد شده رو اضافه کرده و به صورت یه خمیر غلیظ در بیارید.
- خمیر رو داخل قالب های کیک آماده شده به طور مساوی بریزید. اون ها رو داخل فر قرار بدید و به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان به داخل کیک فرو ببرید و تمیز باشه و کیک به اون نچسبیده باشه بپزید.
- اجازه بدید کیک به مدت 5 دقیقه خنک بشه و سپس اون رو از داخل قالبهای کیک برداشته و در جای خنک قرار بدید و اجازه بدید قبل از روکش کردن کاملا خنک بشه.
- با روکش خامه ای دلخواه اون رو پوشش بدید و با آجیل خرد شده تزئین کنید.
یادت نره:
* برای اینکه کیک پف کنه باید حتما حتما آرد رو الک کنی.
* وزن کردن موادی مثل آرد و هویج رنده شده برای شما بهترین شانس رو برای یک نتیجه عالی خواهد داشت.
*روکشی که در عکسها میبینی روکش لیمویی وگان هست.
*میتونی به جای دو قالب از یه قالب استفاده کنی و بعد از خنک شدن کامل اون رو از وسط به دو نیم افقی برش بزنی و وسط کیک رو خامه بریزی و بعد اونها رو روی هم قرار بدی.
* اطلاعات تغذیهای فقط مخصوص کیکه و شامل روکش خامهای نیست.
طرز تهیه کیک هویج و گردو وگان رو دوست داشتید؟ اون رو بعنوان دسر و یا عصرانه در کنار چای بخورید و لذت ببرید.
ممنون از رسپی خوشمزه ای که به اشتراک گذاشتید. کیک رو درست کردم و خیلی عالی شد. من بدون سیب و روکش درستش کردم یه لیوان هم آب به خمیرم اضافه کردم چون خیلی سفت بود. زمان پخت ۱ ساعت طول کشید و ۵ دقیقه گذاشتم روی کیک طلایی بشه. پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم و تخم کتان آسیاب شده رو با نصف لیوان آب گرم لعاب انداختم.
ممنون باران عزیز برای اشتراک تجربه ارزشمندت🌷