سوشی از غذاهای محبوب و رایج ژاپنی هست که با روشها و مواد مختلفی مثل برنج پخته شده با چاشنی سرکه و سس سویا و سبزیجات و خوراک دریایی و… تهیه شده و به صورت سرد خورده میشه. ما در اینجا طرز تهیه سوشی گیاهی رو بهتون یاد میدیم که از هیچ فرآورده حیوانی استفاده نشده و بسیار راحت آماده میشه و خیلی هم خوشمزست.
اگه یکبار سوشی سبزیجات رو امتحان کنید قطعا خوشتون میاد البته سوشی غذای گرونیه پس پیشنهاد میکنم این دستور رو توی خونه تهیه کنید و هر چقدر دوست دارید ازش بخورید.
مواد میانی سوشی گیاهی میتونه موارد زیر باشه:
- سبزیجات خام
- توفو
- سبزیجات سرخ شده
- سبزیجات پخته شده
مواد لازم برای تهیه سوشی سبزیجات:
- جلبک دریایی/ نوری، 4 ورق
- برنج کته، 4 پیمانه
- سرکه سفید (یا سرکه برنج)، 2 قاشق غذاخوری
- شکر، 1 قاشق غذاخوری
- نمک دریا، 1 قاشق چایخوری
ایده هایی برای مواد داخلی سوشی: (هرکدام اختیاری)
- قارچ، ورقه شده، 1 پیمانه
- سس سویا، 1 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی شیرین، برش خلالی نازک، 1 پیمانه
- سس سویا، 1 قاشق غذاخوری
- آووکادو، 6 برش نازک
- خیار، 6 برش خلالی نازک
- هویج، 6 برش خلالی نازک
- پیازچه، 6 خلال نازک
پیشنهاداتی برای سرو:
- سس سویا
- ترشی
- سس بادام زمینی
طرز درست کردن سوشی سبزیجات خوشمزه
- سرکه، شکر و نمک رو در یک کاسه مخلوط کرده و روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا شکر حل بشه.
- مخلوط رو به برنج پخته شده اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. (با پشت قاشق برنج رو کمی له کنید).
- سیب زمینی شیرین و قارچ رو با مقداری سس سویا آغشته کنید و بذارید بمونه.
- در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا روی لبه هاشون ترد بشه. همچنین میتونید اونها رو در تابه تفت بدید تا ترد و پخته بشن.
- 1 پیمانه برنج رو روی ورق نوری یا جلبک پخش کنید.
- در انتها مواد میانی انتخابی رو در یک خط نازک قرار بدید. شما از هر ماده میانی بین 2-4 قطعه لازم دارید. بیش از 4 یا 5 ماده میانی استفاده نکنید در غیر این صورت برای رول کردن خیلی بزرگ میشه.
- محکم رول کنید و بعد برش بزنید. با سسهایی مثل سس سویا سرو کنید.
یادت نره
- برنج سوشی باید از نوعی باشه که خوب به هم بچسبه و در واقع این برنج هست باعث انسجام سوشی میشه، میتونی از برنج سیاه هم به عنوان گزینه دوم استفاده کنی. ولی برنج قهوهای خوب نمیچسبه، این رو بخاطر داشته باش.
- قطر برنج داخل سوشی تقریبا باید به اندازه 2 سانتی متر باشه.
- برش های خلالی سبزیجات باید خیلی نازک و به اندازه قطر یه چوب کبریت باشه.
- میتونی برای رول کردن از حصیر مخصوص رول کردن سوشی استفاده کنی.
امیدوارم که از طعم خوب سوشی سبزیجات و خوشمزه لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.