هیچ چیز به اندازه یک کاسه سوپ داغ در هوای سرد وسوسهانگیز و دلچسب نیست. طرز پخت سوپ لوبیا چیتی وگان بسیار آسان و راضی کننده است. سوپ لوبیا علاوه بر طعم بسیار خوشمزه، پروتئین زیاد و چربی کمی داره و همین باعث میشه که تبدیل به یک غذای مناسب برای سرو به عنوان پیشغذا بشه.
با پختن این سوپ رنگ و بافت غنی و ترکیبی زیبا از طعمهای سالم و مغذی رو خواهید داشت. لوبیا چیتی یکی از لوبیاهای مغذیه که سرشار از فیبر هست و برای افرادی که مسن هستند و مشکل یبوست دارند بسیار مفید خواهد بود.
اگر شما هم به دنبال دستور تهیه یک سوپ مقوی هستید، پیشنهاد میکنیم سوپ لوبیای میکس شده رو تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید. سوپ لوبیا رو گرم همراه با مقداری نان سرو کنید.
مواد لازم:
- لوبیا چیتی خشک (خیس شده در طول شب)، 1 پیمانه (200 گرم)
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ، 1 عدد (زرد، یا سفید)
- سیر خرد شده، 1 قاشق چایخوری
- رزماری خشک، 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
- آب، 4 پیمانه (960 میلی لیتر)
- سیب زمینی متوسط (پوست کنده و خرد شده)، 4 عدد
- هویج بزرگ (قطعه قطعه شده)، 2 عدد
- گوجه فرنگی متوسط (خرد شده)، 2 عدد
- نمک و فلفل، به میزان لازم
طرز پخت سوپ لوبیا چیتی وگان:
- لوبیا رو از شب قبل در آب سرد بخیسانید و چند بار آبش رو تعویض کنید و برای تهیه این سوپ اون رو آبکشی و تخلیه کنید.
- روغن زیتون رو به قابلمه همراه با پیاز خرد شده، سیر خرد شده و رزماری خشک اضافه کرده و تفت بدید تا نرم بشه.
- حالا آب، لوبیا چیتی، سیب زمینی خرد شده، هویج خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده رو به اون اضافه کنید. بجوشونید و سپس در قابلمه رو بگذارید، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید حدود یک ساعت بجوشه تا لوبیا و سبزیجات نرم و پخته بشوند.
- با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی سوپ رو کاملا میکس کنید و دوباره اون رو به قابلمه برگردونید.
- نمک و فلفل رو اضافه کنید تا مزهدار بشه.
یادت نره:
* لوبیا چیتی رو از یک شب خیس کنید، میتونید برای سرعت بالاتر در پخت، لوبیا رو در زودپز بپزید.
امیدوارم که از خوردن این سوپ مقوی لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.