سوپ بعنوان یک پیش غذای عالی برای سفره ما ایرانیان شناخته میشه. در اینجا طرز پخت سوپ نخود فرنگی خامه ای وگان رو بهتون آموزش میدیم که با رنگ سبز فوق العادهش، بسیار مقویه چون سرشار از پروتئین و فیبر و ویتامین c هست.
سوپ نخود فرنگی سریع و آسان آماده میشه و بدون گلوتن هم هست. در این دستور با خامه نارگیل یا شیر نارگیل یه بافت خامهای بهش دادیم.
مواد لازم
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- پیاز، 1 عدد (خرد شده)
- سیر خرد شده، 1 قاشق چایخوری
- آویشن خشک، 1 قاشق چایخوری
- پونه کوهی، 1 قاشق چایخوری
- نخود فرنگی منجمد، 6 پیمانه (804 گرم)
- آب سبزیجات یا آب 2 پیمانه (480 میلی لیتر)
- خامه نارگیل، 1 پیمانه *
- نمک دریایی و فلفل سیاه (به میزان لازم)
طرز پخت سوپ نخود فرنگی خامه ای وگان:
- روغن زیتون رو به همراه پیاز خرد شده، سیر، آویشن و پونه کوهی به قابلمه اضافه کرده و تفت بدید تا پیاز نرم بشه.
- نخود فرنگی یخ زده رو اضافه کرده و با پیاز و ادویه جات تفت بدید.
- آب سبزیجات (یا آب) و خامه نارگیل (شیر نارگیل) رو اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاد. اونقدر بپزید تا نخود فرنگی نرم بشه.
- سوپ رو با استفاده از مخلوط کن، میکس کنید و بعد اون رو به قابلمه برگردونید.
- نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید تا سوپ مزهدار بشه.
- برای سرو مقداری خامه نارگیل روی سوپ بریزید.
یادت نره:
* میتونی به جای خامه نارگیل از یک قوطی شیر نارگیل پر چرب استفاده کنی اما سوپت کمی رقیقتر میشه.
امیدوارم که از خوردن سوپ نخود فرنگی خوشمزه و مقوی لذت ببرید♥
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.