اگه طعم ذرت رو دوست دارید عاشق این کوکوی گیاهی (وگان) و خوشمزه میشین. مخصوصا اینکه با مواد خونگی و کاملا سالم هم درست شده باشه. این یکی از غذاهای گیاهیه که مورد علاقه کودکان هم هست و مواد مغذی زیادی رو به بدنشون میرسونه.
یک کوکوی آسون و سریع که خیلی کرانچی و خوشمزست. این کوکو کاملا وگانه و بدون تخم مرغ و لبنیات درست شده.
به دلخواه خودتون میتونید مواد گیاهی دیگهای مثل قارچ یا سیب زمینی رو هم بهش اضافه کنید اما همین مواد هم برای داشتن یه کوکوی سالم و خوشمزه کافیه.
مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت:
- آرد سفید، 1 پیمانه (125 گرم)
- آرد ذرت، ¼ پیمانه (40 گرم)
- شکر، 3 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
- شیر سویا، ¾ پیمانه (180 میلی لیتر)
- مخلوط تخم کتان، (1 قاشق غذاخوری غذای دانه کتان + 3 قاشق غذاخوری آب گرم)
- کره گیاهی، (ذوب شده)، 1 قاشق غذاخوری
- دانه ذرت، (3 پیمانه)
- پیازچه، (خرد شده)، ¼ پیمانه
- روغن گیاهی، (برای سرخ کردن)
طرز تهیه کوکوی ذرت:
- آرد رو در یه کاسه مخلوط الک کنید. آرد ذرت، شکر، بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
- تخم مرغ کتان رو با مخلوط کردن 1 قاشق غذاخوری تخم کتان آسیاب شده رو با 3 قاشق غذاخوری آب داغ و 1 دقیقه استراحت دادن، آماده کنید.
- شیر سویا، مخلوط تخم کتان و کره گیاهی رو به کاسه مخلوط اضافه کرده و با لیسک دستی هم بزنید مخلوط صاف بشه و گلولهای باقی نمونه.
- در آخر دانه ذرت و پیازچه خرد شده رو اضافه کنید.
- یک تابه رو روی اجاق گاز با کمی روغن گرم کنید.
- وقتی روغن داغ شد، به اندازه کافی خمیر کوکو بریزید.
- وقتی لبه های کوکو خودش رو گرفت و یک طرفش ترد شد، اون ها رو برگردونید و بذارید تا طرف دیگه هم ترد و طلایی بشه.
- این کار رو تا تمام شدن مواد ادامه بدید.
- کوکوی گرم رو با سس خامه ترش وگان و یا سس شیرین چیلی سرو کنید.
یادت نره:
- میتونید از شیر گیاهی دلخواه بجز شیر سویا استفاده کنید.
- میتونید از ذرت کنسرو شده یا منجمد استفاده کنید. اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید، اول آب اون رو خیلی خوب تخلیه کنید. اگر از یخ زده استفاده میکنید، بذارید اول یخش ذوب و بعد خوب خشک بشه و سپس استفاده کنید.
امیدوارم که از کوکوی ذرت این غذای سریع و خوشمزه لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.