اونقدر گراتن بادمجان و سوسیس ایتالیایی خوشمزه است که افراد غیرگیاهخوار هم عاشقش میشن و برای یه میز مهمانی پر زرق و برق پیشنهاد میشه و عالیه! گراتن بادمجان بدون گوشت رو میتونید از ساعتها یا حتی روز قبل آماده کنید و فقط قبل از اومدن مهمونها برای پخت نهایی در فر قرارش بدید تا بپزه.
یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیاهی لذیذی که از منوی ایتالیایی محسوب میشه و پخت شبیه لازانیا داره با این تفاوت که بخاطر نداشتن نشاسته ماکارونی، کالریش کمتره. برای سالم تر بودنش پیشنهاد میشه که بادمجان رو در فر با روغن کمتری بپزید. خیالتون راحت، تو طعم و مزه این گراتن هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه!
بادمجان سرشار از فیبر و منبع خوبی از ویتامین B1، مس، منگنز، ویتامین B6، نیاسین، پتاسیم، فولات و ویتامین K است. بریم برای آموزش این غذای گیاهی رژیمی با سبزیجات:
مواد لازم برای گراتن بادمجان و سوسیس ایتالیایی:
- روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری
- نمک، 1 قاشق چایخوری
- سوسیس گیاهی، 3 عدد
- ادویه، 1 قاشق غذاخوری
- سیر، 3 حبه، ریز خرد شده
- گوجه رنده شده، 2 عدد
- ریحان تازه، ½ پیمانه، درشت خرد شده
- سس سفید، ½ پیمانه
- پنیر پیتزای گیاهی، 100 گرم
- بادمجان، 2 عدد متوسط
طرز تهیه گراتن بادمجان و سوسیس ایتالیایی:
- ابتدا بادمجان رو حلقه حلقه کنید و در آب نمک قرار بدید تا تلخی گرفته بشه سپس آبکش کنید.
- بادمجان ها رو در فر بپزید و یا داخل تابه سرخ کنید.
- سوسیس ها رو حلقه ای خرد کنید و جدا سرخ کنید.
- یا سس مارینارا از قبل آماده کنید و یا برای سس گراتن، اول سیر ریز خرد شده رو داخل روغن کمی تفت بدید ادویه و نمک رو اضافه کرده و بعد گوجه رنده شده رو اضافه کنید تا خامی گوجه گرفته بشه و سپس ریحان رو اضافه کرده و هم بزنید.
- حالا کف ظرف مورد نظر برای گراتن رو کمی چرب کنید و به ترتیب بچینید. اول بادمجان سوسیس سس گوجه و سس سفید (سس بشامل) و بعد پنیر پیتزای گیاهی تا به لایه آخر که پنیر هست برسید.
- گراتن بادمجان در مایکرویوو و یا فر قرار بدید تا بپزه (اول فویل بذارید و بعد برای گریل شدن پنیر رویی فویل رو بردارید.)
طرز تهیه سس بشامل ساده یا سس سفید:
- برای تهیه سس سفید نیاز داریم به آرد و کره و آب یا شیر
- کره رو میذاریم تا آب بشه آرد رو بهش اضافه میکنیم تا کامل مخلوط بشه
- سپس آب یا شیر سرد رو اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا گلوله نمونه
- بعد روی حرارت قرار میدیم تا سس تشکیل بشه.
- نه خیلی شل و نه خیلی سفت باید باشه.
یادت نره:
- گراتن بادمجان در تابه هم قابل پختنه و نیازی به گذاشتن در فر نیست همین مراحل رو در داخل تابه انجام بدید و برای جا افتادنش درب تابه رو ببندید.
- گراتن بادمجان بدون پنیر پیتزا هم امکان پذیره چون سس سفید چسبندگی بین مواد رو ایجاد میکنه.
- هنگام خرید بادمجان، به دنبال بادمجانهایی باشید که پوست صاف، براق و کشیده دارند که رنگ یکنواخت و نسبت به اندازه شان سنگین باشد. بادمجان های کوچک و متوسط تلخی کمتری دارند و پوست آنها نازک و لطیف است. بادمجانهایی که لکههای کبودی و قهوهای دارند رو انتخاب نکنید.
- سس شامل رو می تونید با آب، شیر و کره، سس مایونز یا خامه درست کنید.
- به سلیقه خودتون میتونید روی گراتن پنیر پیتزا هم بریزید و داخل فر بذارید.
گراتن بادمجان یکی از آسان ترین نوع گراتن است که با مواد اولیه در دسترس تهیه میشه. امیدوارم طرز تهیه گراتن بادمجان و سوسیس ایتالیایی با سس بشامل خوشمزه و ساده لذت برده باشید. این غذای گیاهی خوشمزه خارجی رو حتما امتحان کنید و نظرتون رو به ما بگید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.