امروز روش پخت خورش آلو اسفناج گیاهی رو آموزش میدیم که یکی از خورش های مجلسی ایرانیه که معمولا در فصل زمستان طبخ میشه و برای پیشگیری و درمان انواع بیماریهای ویروسی و سرماخوردگی مفیده. اسفناج جزء سبزیجاتی هست که دارای دنیایی از خواص و فواید بی نظیره و بعنوان سالمترین و راحتترین غذا مورد استفاده قرار میگیره.
اسفناج در غذاها و روش های مختلفی پخته میشه. مثلا اون رو میتونید بصورت خوراک نخود و اسفناج، سالاد اسفناج، بورک اسفناج، اسنک اسفناج، نرگسی اسفناج، پیتزای اسفناج، ته چین اسفناج، و… بپزید.
اگه بخواین از فوت و فن خورش آلو اسفناج بدونید دستور زیر رو دنبال کنید تا یه خورشت آلو اسفناج حرفه ای و خوشمزه برای مهمون عزیزتون درست کنید.
این دستور یه خورش آلو اسفناج دو نفره به شما میده و اگه تعداد افراد بیشتر هست مقدارها رو به نسبت بیشتر کنید.
مواد لازم برای خورش اسفناج بدون گوشت:
- پیاز، 1 عدد، نگینی خرد شده
- اسفناج، 400 گرم
- آلو، 8 عدد
- قارچ، 4 عدد
- آبلیمو یا آب نارنج، به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه، به میزان لازم
- روغن گیاهی، به میزان لازم
- زعفران، 1 قاشق (اختیاری)
- آب، 3 تا 4 پیمانه
روش پخت خورش آلو اسفناج گیاهی:
- پیازهای خرد شده رو در روغن سرخ کنید تا شفاف بشن.
- نمک و ادویه ها رو اضافه کنید و با پیاز تفت بدید.
- در این مرحله قارچ رو اضافه کنید. (اگه قارچ ها کوچک هستن بصورت کامل در خورش بندازید اگه بزرگ بودند حلقه حلقه کنید).
- اسفناج رو اضافه کنید و تفت بدید.
- آلوها رو اضافه کرده و به همراه 3 پیمانه آب بگذارید تا با حرارت کم، خورش جا بیوفته و بپزه. (درب قابلمه رو بذارید.)
- بعد از اینکه خورش جا افتاد چاشنی خورش آلو اسفناج رو بچشید و نمکش رو تنظیم کنید.
این خورش گیاهی و خوشمزه رو به همراه برنج زعفرانی و انواع ترشی و سالاد میل کنید. نوش جان
یادت نره:
- برای اینکه مواد مغذی اسفناجها از بین نره به هیچ وجه پس از خرد کردن اونها رو نشور.
- برای اینکه آهن داخل اسفناج خوب جذب بشه آب لیمو ترش رو تا حد امکان حذف نکن.
- خورشت اسفناج نباید زیاد آب داشته باشه. و باید اول پخت به اندازه کافی به اون آب اضافه کنی.
- برای اینکه آلوها له نشن آلوها رو در اواخر پخت اضافه کن که در خورشت بد شکل نشن.
- خورش اسفناج رو برطبق ذائقهت میتونی هم شیرین و هم ترش تهیه کنی.
- برای چاشنی ترش میتونی از رب انار در آلو اسفناج استفاده کنی.
- استفاده از زعفران به خوشمزهتر شدن خورش کمک زیادی میکنه.
- این خورش شباهت ظاهری زیادی به خورش سبزی و خورش کرفس داره و برای مهمانیها مناسبه.
امیدوارم که از خورش آلو اسفناج بدون گوشت لذت برده باشید.
صفحه ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.