چیز کیک یخچالی از خوشمزهترین دسرهاست که طعم و مزه بسیار عالی داره این آموزش چیز کیک خام اسپیرولینا، بدون نیاز به پختن، بدون گلوتن، گیاهی و سالم و خیلی آسونه که فقط با 8 ماده غذایی تهیه میشه و تنها با 2 مرحله آسان در مدت زمان 10 دقیقه قابل تهیه است.
این بهترین دستور چیز کیک یخچالیه و بدلیل وجود جلبک اسپیرولینا سراشار از مواد مغذی هم هست. این کیک پنیر غیرلبنی هست و بدون پنیرلبنی و شیر درست میشه. پس با هم بریم که آموزشش رو بخونیم:
مواد لازم برای تهیه چیز کیک یخچالی وگان با جلبک اسپیرولینا:
مواد لازم برای لایه زیرین:
- مغز گردو خام، 1 پیمانه
- خرما بدون هسته، 6 عدد
- پودر نارگیل، 2 قاشق غذاخوری
- روغن نارگیل، 1 قاشق غذاخوری
- نمک، 1/8 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل چیزکیک:
- بادام هندی خام، 1 پیمانه
- شربت افرا یا شهد طبیعی دلخواه، 1/4 پیمانه
- روغن نارگیل، 6 قاشق غذاخوری
- پودر جلبک اسپیرولینا، 1 قاشق چای خوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه چیز کیک یخچالی وگان با جلبک اسپیرولینا:
- بادام هندی رو به مدت 30-60 دقیقه در آب خیس کنید. این باعث می شود که یه خامه نرم و صاف و یکدستی به شما بده. قبل از افزودن به دستور، اونها رو آبکشی کنید.
- برای تهیه لایه زیرین تمام مواد لازم برای لایه زیرین رو در غذاساز با هم مخلوط کنید تا زمانی که به یه بافت منسجم برسید.
- مخلوط رو در کف ظرف کمربندی منتقل کرده و محکم و یکنواخت کف ظرف رو فشار بدید و کنار بذارید.
- برای لایه پنیری کیکتون تمام مواد لازم برای داخل چیز کیک رو به میکسر یا غذاساز اضافه کنید و با سرعت زیاد مخلوط کنید تا کرمی و یکدست بشه.
- مواد داخلی چیز کیک رو روی لایه زیرین بریزید و به آرامی پر کنید و روی سطحش رو صاف و یکدست کنید.
- قالب چیز کیک رو به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار بدید، یا تا زمانی که سفت بشه.
- اون رو از یخچال خارج کنید و بذارید حدود 5-10 دقیقه بیرون بمونه تا قبل از برش و سرو کمی نرم بشه.
- برای نگهداری در ظرف درپوش دار و در یخچال نگهداری بشه.
مواد لازم برای تزیین و اختیاری:
روی اون رو قبل از سرو با پودر نارگیل، پودر اسپیرولینا، دانه کنجد سفید، دانه های چیا، پودر کاکائو بپاشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.