سمبوسه سیب زمینی دستور کلاسیک سمبوسه است که مخصوص جنوب کشور عزیزمونه و معمولا با سس فلفل تند خورده میشه. ولی مواد داخلش رو میتونید به دلخواه تغییر بدید و مثل مواد پیتزا سمبوسه پیتزایی درست کنید. این سمبوسه رولی با خمیر یوفکا تهیه میشه ولی اگر بخواید میتونید با نان لواش هم درستش کنید. و اگه نمیدونید که سبزی سمبوسه چی هست، از سبزیجات معطر مثل گشنیز و جعفری یا نعنا… استفاده میشه.
به سمبوسه رولی، اسپرینگ رول هم گفته میشه! خب حالا بریم که دستور تهیه سمبوسه با سیب زمینی و خمیر یوفکا یاد بگیریم.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه:
- سیب زمینی متوسط، 3 عدد (بپزید و با پوره کن یا رنده له کنید)
- پیاز، 1 عدد (نگینی خرد شده)
- نمک و ادویه های دلخواه
- گشنیز و جعفری تازه، خرد شده (هر کدام 1 قاشق غذاخوری)
- پیازچه خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
- خمیر یوفکا، مستطیلی
- روغن گیاهی، به میزان لازم
دستور تهیه سمبوسه:
- سیب زمینیها رو آبپز کنید و بعد پوست بگیرید و رنده یا له کنید.
- پیاز خرد شده رو در مقداری روغن گیاهی تفت بدید تا شیشهای بشه.
- ادویهها و نمک رو اضافه کنید.
- در این مرحله سیب زمینیهای رنده شده رو اضافه کنید. و بهمراه پیازها تفت بدید.
- گشنیز و جعفری و پیازچه خرد شده رو با مواد مخلوط کنید.
- خمیر یوفکا رو باز کنید و از مواد سمبوسه داخل خمیر یوفکا ریخته و رول کنید.
- خمیرهای رول شده رو در تابه سرخ کنید.
- بعد از سرخ شدن هر طرف از سمبوسهها اونها رو در کاغذ روغن گیر یا دستمال کاغذی تمیز بگذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.
- سمبوسههای داغ رو با سس فلفل و سس خردل نوش جان کنید.
امیدوارم که از دستور تهیه سمبوسه با سیب زمینی لذت برده باشید. سمبوسه رولی با سیب زمینی رو میشه به عنوان یک فینگرفود خوشمزه برای میان وعده یا شام نوش جان کرد.
شما میتونید ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.