دستور تهیه کره بادام زمینی خانگی فقط به دو ماده نیاز داره و زیر 10 دقیقه هم حاضره! هر خوراکی خانگیش هم خیلی سالمتره هم خوشمزهتر پس چرا چنین چیز فوقالعادهای رو درست نکنیم؟ روش مورد علاقه من برای لذت بردن از کره بادام زمینی ترکیب نون تست شده، کره بادام زمینی، موز، مربای توت فرنگی یا شیره افرا برای یه صبحانه فوق العاده است! برای تهیه کره بادام زمینی نیاز داریم به مقداری بادام زمینی خام که قبل از اون یک کمی باید با تفت دادن گرمش کنیم چون روی طعم کره تاثیر میذاره و راحتتر خمیر میشه و مقداری نمک که بهش طعم بدیم. گرچه سریع آماده میشه ولی برای درست کردنش باید کمی صبور باشید چون اولش ممکنه فکر کنید که دارید راه رو اشتباه میرید ولی چند دقیقه بعد این دستور بهتون یه کره صاف و خامه ای میده. پس بریم سراغ طرز تهیه این کره مغز بسیار مقوی و خوشمزه:
مواد لازم:
- 3 پیمانه بادام زمینی بو داده شده نمکی یا خام
- نمک دریایی، (اگه از بادام زمینی خام استفاده میکنید)
طرز تهیه:
- پوست بادام ها رو بگیرید و بهشون نمک اضافه کنید.
- اونها رو چند دقیقه در ماهیتابه بدون روغن یا فر تفت بدید.
- بادام زمینی ها رو در غذاساز یا میکسر بریزید.
- این کار رو خیلی آرام انجام بدید، هر 30 ثانیه تا 1 دقیقه متوقفش کنید تا در صورت لزوم کنارههای ظرف رو به وسط جمع کنید.
- در ابتدا این مخلوط چسبناک و بعد گلوله میشه، و در نهایت، بافتش خامه ای و صاف میشه.
- کل مراحل کار حدود 8 تا 10 دقیقه طول میکشه.
دستور تهیه کره بادام زمینی خانگی رو دوست داشتین؟ اگه درست کردین از تجربتون برای من بگید😊
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.