یکی از غذاهای وگان مورد علاقه من دستور پخت خوراک گوجه بادمجان خوشمزه هست! این غذا که یه جورایی خورش گیاهی پر از عطر و طعم هم محسوب میشه رو میتونید به عنوان خورشت بادمجان گیاهی به همراه چلو معطر سرو کنید. از همه بهتر، پختنش هم بسیار آسان هست و با مواد سادهای درست میشه!
این باعث میشه که شما یک دستور العمل مناسب برای روزهای پر مشغله و همچنین یک غذای عالی وگان ایرانی داشته باشید! یک دستور غذای خوشمزه و محبوب برای هر سلیقهای! من که عاشقشم😍
خوراک بادمجان مجلسی رو برای وقتایی که مهمان گیاهخوار دارید هم میتونید درست کنید.
بگذارید روش پختش رو به شما آموزش بدم:
مواد لازم برای تهیه خوراک گوجه بادمجان:
- بادمجان های کوچک (500 گرم بادمجان)
- گوجه فرنگی کوچک یا متوسط (400 گرم)
- آب، 1 فنجان (240 میلی لیتر)
- پیاز، 1 عدد
- سیر، 4 حبه
- روغن نباتی، 6 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه، 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، 1/2 قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
روش پخت خوراک گوجه بادمجان:
- بادمجانها رو برش طولی بزنید.
- بادمجانها رو در بشقاب پهن کرده و روی اونها مقدار نسبتا زیاد نمک بریزید. با این کار تلخی بادمجان گرفته میشه.
- در این فاصله پیاز و سیر رو ریز خرد کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن رو در ماهیتابه با حرارت متوسط گرم کنید و پیازها رو به آرامی سرخ کنید. بعد از حدود 7 دقیقه سیر رو به ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هر دو رو به آرامی سرخ کنید.
- حالا پیاز و سیر رو از ظرف خارج کنید، اما سعی کنید روغن داخل تابه باقی بمونه.
- باید متوجه قطره های آب قهوه ای رنگ در سطح بادمجانها بشید. با آب بشویید تا نمک اضافیش گرفته بشه، بعد اونها رو با دستمال کاغذی خشک کنید.
- باقیمانده روغن رو به ماهیتابه اضافه کنید، بگذارید تا داغ بشه و بادمجانها رو از هر دو طرف سرخ کنید. این کار باید حدود 15 دقیقه طول بکشه.
- اگر روغن اضافی داشت، می تونید قبل از اضافه کردن پیاز و سیر به اون، روغن رو از ظرف خارج کنید.
- رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک رو به بادمجان ها، پیاز و سیر اضافه کنید.
- 1 فنجان آب تازه جوشانده روی مواد بریزید و اون رو به آرامی هم بزنید تا رب گوجه فرنگی، ادویه ها و آب با هم ترکیب شوند.
- گوجه فرنگیهای شسته شده رو درون تابه قرار بدید. درب تابه رو بگذارید و اجازه بدید تا به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم آرام آرام بپزه.
- در صورت تمایل میتونید ریحان خشک شده رو به خورشت بادمجان اضافه کنید.
- با نان مورد علاقه خود یا برنج ایرانی معطر سرو کنید!
امیدوارم از این خوراک و یا خورشت گوجه بادمجان بدون گوشت لذت برده باشید! اگر سوالی دارید لطفاً در نظرات به من اطلاع بدید، من همیشه آماده ام که بهتون کمک کنم 🙂
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.