پنکیک یه ایده جذاب و عالی برای صبحانه، عصرانه و یا میان وعدهست. پنکیک فقط به مدل سادهش محدود نمیشه و با طعمهای مختلف درست میشه مثل پنکیک موزی، پنکیک لبو و پنکیک کدو حلوایی که طعمش بی نظیر، خاص و دلپذیره.
مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی:
- آرد، 1 و ¼ پیمانه (156 گرم)
- شکر سفید، 3 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
- شیر سویا، ¾ پیمانه (180 میلی لیتر) *
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری *
- ادویه مخلوط (زنجبیل، دارچین، جوزهندی)، 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- پوره کدو تنبل، 1/3 پیمانه (75 گرم)
دستور پخت پنکیک کدو حلوایی وگان:
- آرد رو در یک کاسه الک کرده و شکر، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید.
- شیر سویا رو بریزید و سپس روغن، ادویه مخلوط و پوره کدو حلوایی رو خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و گلولهها از بین بره.
- در ماهیتابه یک قاشق چایخوری روغن رو گرم کنید.
- وقتی تابه خیلی داغ شد، مقداری خمیر رو بریزید (تقریباً دو الی سه قاشق غذاخوری در هر بار).
- وقتی روی پنکیک حباب ایجاد شد، پنکیک رو برگردونید.
- به طور مرتب پنکیک رو بچرخونید و با کفگیر روی اون رو فشار بدید تا اطمینان حاصل کنید که خمیر مرطوب در وسط پنکیک باقی نمونه.
- وقتی پخته شد، این کار رو برای تمام خمیر تکرار کنید.
یادت نره:
- در صورت تمایل میتونید از شیر گیاهی متفاوتی مانند شیر بادام استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتونید از روغن نارگیل ذوب شده به جای روغن زیتون استفاده کنید.
- اگه میخواید این پنکیکها رو فاقد گلوتن درست کنید، از مخلوط آرد بدون گلوتن استفاده کنید.
- پنکیکهای باقی مونده رو تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. در توستر یا مایکروویو دوباره گرم کنید. در فریزر هم میتونید تا مدتی نگه دارید.
- پنکیکها رو با خامه وگان، میوه، شهد دلخواه سرو کنید.
امیدوارم که از خوردن این پنکیک بدون تخم مرغ و متفاوت لذت ببرید. نوش جان💚
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.