اگر بدنبال یه ساید دیش یا پیش غذای سبک و کم کالری هستید، حتما آموزش دستور پخت پوره گل کلم وگن رو یاد بگیرید. این پوره به دلیل سبک، مقوی و خوشمزه بودنش، غذای مناسب برای کودکان هم هست. پوره گل کلم هم درست مثل پوره سیب زمینی یه نوع پیش غذا یا دورچین برای غذاهای اصلی به حساب میاد و مثل برنج گل کلم از جمله غذاهایی هستن که در واقع نه سیب زمینی در اونها وجود داره و نه برنج. حالا چرا این غذا رو پیشهاد میکنم؟
خب، این غذا رو افرادی درست میکنند که رژیم داشته باشند یا بخواهند وعده غذاییشون رو کمی سبک تر کنند. من که بیشتر به دلیل طعم عالی که داره اون رو درست می کنم. بالاخره تنوع تو غذاها، ادویهی زندگیه! قطعاً شما هم عاشق این پوره گیاهی میشید.
باقیمانده مواد غذایی رو می تونید تا 5 روز در یک ظرف دردار داخل یخچال نگهداری کنید. در قابلمه با حرارت ملایم دوباره گرمش کنید و در صورت لزوم کمی کره وگان اضافه کنید تا دوباره به خوشمزگی کامل برسه! درست کردنشم که خیلی ساده و آسونه.
بریم سراغ طرز تهیه این خوشمزه ی مقوی:
مواد لازم:
- گل کلم بزرگ،1 عدد
- سیر خرد شده، 1 قاشق چایخوری
- شیر سویا یا بادام، 1 قاشق غذاخوری
- کره گیاهی، 3 قاشق غذاخوری
- نمک دریایی و فلفل سیاه به میزان لازم
- پیازچه خرد شده (برای سرو)
طرز تهیه:
- ابتدا گل کلمهاتون رو در مقداری آب جوش و نمک به مدت چند دقیقه خیس کنید تا از تمیز بودنش مطمئن بشید.
- سپس گل کلم رو به چند قطعه خرد کنید و درون بخارپز قرار دهید و آبپز یا بخار پز کنید تا نرم شود.
- گل کلم رو به یک کاسه منتقل کرده و سیر خرد شده، شیر سویا یا شیر بادام و کره گیاهی رو اضافه کرده و با “پوره کن” لهش کنید.
- اونقدر مخلوط کنید تا کاملا صاف و سبک و کرکی بشه. بعد از اون نمک و فلفل رو اضافه کنید تا مزه دار بشه.
- برای خوش طعم شدنش می تونید با پیازچه خرد شده سرو کنید.
به همین راحتی پوره گل کلم شما آماده است. از طعم فوق العاده این غذای کم کالری اما پر خاصیت لذت ببرید. اگرچه شاید در ابتدا طعم اون چندان مطلوب نباشه، اما کافیه یکبار این غذا رو درست کنید تا به یکی از میان وعدههای محبوب شما تبدیل بشه.
منبع: lovingitvegan.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.