کدو حلوایی یه نعمته پاییزیه که کلی غذا و خوراکی مثه نان کدو حلوایی، چیز کیک فنجانی، سوپ کدو حلوایی و… میشه باهاش درست کرد. در اینجا روش پخت خورش کدو حلوایی گیاهی رو بهتون یاد میدم که معمولا در شبهای زمستون و بطور ویژه برای شب یلدا میشه درستش کرد و از طعم جدید و خوشمزش لذت برد.
این خورش کدو حلوایی بدون گوشت هست و طعمش عالیه. تقریبا ملسه و اگه شما طعم رو به ترشی بیشتر دوست دارید میتونید آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید و اگه شیرینی بیشتری رو میپسندید میتونید شیره انگور و یا مقداری شکر اضافه کنید ولی کدو حلوایی به خودی خود مقداری شیرینی به خورش میده.
اگر همیشه دغدغه داری که غذا بدون گوشت و مرغ چی بپزم ، این یک پیشنهاد عالیه. در ادامه با ما باش…
مواد لازم برای تهیه خورشت کدو حلوایی خوشمزه:
- کدو حلوایی، 5 تکه
- زعفران، 1 قاشق غذاخوری
- آلو بخارا، 7 عدد
- رب گوجه فرنگی، 3 قاشق غذاخوری
- قارچ، 3 عدد (دلخواه)
- روغن و کره گیاهی، به میزان لازم
- پیاز نگینی خرد شده، 1 عدد
- ادویه کاری، دارچین، زردچوبه، نمک و پودر هل، به میزان لازم
- شیره انگور، 1 قاشق غذاخوری، در صورت نیاز به شیرین شدن غذا (اختیاری)
- آب، 2 الی 3 پیمانه
روش پخت خورش کدو حلوایی گیاهی:
- پیازها رو در روغن تفت میدیم تا طلایی بشه.
- نمک و ادویهها رو اضافه کنید و خوب تفت بدید.
- قارچ های اسلایسی شده رو اضافه کنید. (دلخواه)
- حالا رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا خامی رب گرفته بشه.
- در تابه جداگانه، دو طرف کدو حلوایی ها رو در کره و مقداری روغن تفت بدید و از تابه خارج کنید.
- کدو حلوایی و آلوها رو به همراه دو الی سه پیمانه آب به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا کدو حلوایی بپزه و آب خورش تنظیم بشه و جا بیوفته.
- و در آخر زعفران رو اضافه کنید.
- خورش خوشمزه شما آمادست. اون رو به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
یادت نره:
- حواست باشه کدو حلوایی بیش از حد نپزه چون له میشه.
- زعفران رو در آخر اضافه کنید تا عطر خودش رو حفظ کنه.
اینم یک غذای دیگه بدون گوشت با برنج . امیدوارم که دستور پخت خورش کدو حلوایی رو دوست داشته باشید.😊
پیج ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.