تو این آموزش میخوام یه کوفته گیاهی خیلی کاربردی و بسیار خوشمزه و مقوی رو بهتون آموزش بدم. دو روش برای پختن این کوفته قلقلیهای کوچک و دوست داشتنی وجود داره یا میتونید سرخشون کنید یا داخل فر بپزید.
کوفته وگان با عدس و کینوا رو توی غذاهای مختلفی میتونید استفاده کنید داخل پاستا، ساندویچ، داخل خورشها مثل خورش فسنجان، کنار پلو مثل نخود پلو و کلم پلو، یا حتی یک روش خیلی محبوب که بسیار ساده هم هست قرار دادن کوفته قلقلی ها داخل سس مخصوصی مثل سس مارینارا هست.
کوفته گیاهی عدس و کینوا سرشار از پروتئین و آهن هست و نگرانی مربوط به کمبود پروتئین در گیاهخواران رو کاملا برطرف میکنه. علاوه بر اون بافت خیلی خوب و طعم عالی داره. مطمئنم بعد از یکبار امتحان کردنش یه جای خوب در رژیم غذایی تون بهش اختصاص میدین. پس شروع کنیم به درست کردن کوفته عدس خوش طعم و لذیذ.
مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی عدس و کینوا:
- عدس سبز، 1 پیمانه
- کینوا، ½ پیمانه
- آرد سوخاری، ½ پیمانه
- نمک، فلفل و زردچوبه، به میزان لازم
روش پخت کوفته قلقلی عدس و کینوا:
- عدس و کینوا رو خیلی خوب بپزید و آبکش کنید.
- اجازه بدید کامل آب اضافی خارج بشه و بعد در غذاساز بریزید.
- آرد و ادویه ها رو اضافه کنید و بذارید تا خوب مخلوط بشه.
- با دست قلقلی ها رو درست کنید.
- در مقداری روغن سرخ کنید و یا روی سینی فر بچینید و بپزید.
یادت نره:
- دقت کنید که کوفته قلقلی های گیاهی رو به مدت طولانی داخل سس یا خورش قرار ندید چون ممکنه کوفته ها باز بشن.
- اگر کینوا در دسترس ندارید به جاش میتونید از سیب زمینی پخته شده یا بلغور استفاده کنید.
ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.