یک لیوان سرد از این آب هندوانه تمام چیزی است که تو یه روز گرم تابستونی میخوایم. وقتی هوا گرمه (یا خیلی شرجی)، این آبمیوه آبرسان بهترین راه برای خنک شدنه. بهتره که آبمیوهها رو با قند طبیعی خودشون بنوشیم و از اضافه کردن شکر خودداری کنیم پس توی این دستور آب هندوانه خانگی، اون رو با 3 ماده اصلی و طبیعی درست میکنیم: هندوانه، آبلیمو و آب زنجبیل.
آب هندوانه برای چی خوبه؟
از اونجایی که بخش زیادی از میوه هندوانه (92 درصدش!) از آب تشکیل شده است و به بدن ما کمک میکنه تا در روزهای گرم تابستان، آب خود رو حفظ کند. این حجم مایعات خصوصاً برای افرادی که در محیط بیرون کار میکنند، ضروری هست. همچنین در برخی شرایط خاص مثل بروز سنگ کلیه مصرف هندوانه یا آب هندوانه برای سنگ کلیه بسیار مفیده.
ممکنه این هم سوال خیلی از شما باشه که چگونه آب هندوانه بگیریم؟ آب هندوانه به روش های مختلفی درست میشه که ما توی این مطلب از وی جی ها بهتون یاد میدیم که چگونه به سادگی آب هندوانه بگیریم.
مواد لازم برای تهیه هندوانه خوشمزه و خانگی:
- هندوانه مکعبی شده، 8 پیمانه
- آبلیموی تازه، 2 قاشق غذاخوری
- آب زنجبیل، ½ قاشق چایخوری
- آب گازدار، اختیاری
- نعناع تازه، اختیاری، برای تزئین
طرز تهیه آب هندوانه خوشمزه و خانگی:
- مکعب های هندوانه رو در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
- یک کیسه توری یا نخی نازک رو روی یک کاسه بزرگ قرار بدید و آبش رو صاف کنید.
- به مخلوط کن منتقل کنید و آبلیمو و آب زنجبیل رو هم بزنید.
- با آب گازدار سرو کنید و در صورت تمایل با نعناع تازه تزیین کنید.
یادت نره:
- اگه دوست داری آب هندوانه رقیقتری داشته باشی، به مخلوط خود آب اضافه کن و اگر نوشیدنی غلیظتری میخوای، مکعبهای یخ اضافه کن.
امیدوارم که از طرز تهیه آب هندوانه خوشمزه و خانگی خوشتون اومده باشه.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.