املت توفو وگان یک گزینه صبحانه گیاهی سالم و خوش ادویه است. توفو چیه؟ اگه نمیدونین توفو چیه و چه خواصی داره بهتون پیشنهاد میکنم اینجا مقاله کامل درباره توفو رو مطالعه کنید.
در ضمن شما میتونید به سادگی توفو خانگی (با استفاده از دو روش) و شیر سویا رو در منزل تهیه کنید.
اینجا طرز تهیه یک املت وگان عالی و سرشار از پروتئین رو آموزش دادیم. املت توفو با گوجه و سبزیجات تازه یه ترکیب خیلی خوبه که به تخم مرغ هم نیازی نداره!
مواد لازم:
- توفو، 200 گرم
- روغن نارگیل، 1قاشق غذاخوری
- مخمر تغذیهای، 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
- پودر زردچوبه، ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، ½ قاشق چایخوری
- پودر چیلی، ¼ قاشق چایخوری
- پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
- پودر پیاز، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه املت توفو وگان:
- قطعات توفو مورد نظرتون رو درست کنید. میتونید با چاقو خرد کنید، با دست تکه تکه و یا حتی با چنگال خرد کنید. بسته به نوع بافت دلخواهتون.
- روغن نارگیل رو در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید و سپس توفو رو اضافه کنید.
- قبل از افزودن تمام ادویه ها و مخلوط کردن، توفو رو برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید و گهگاهی، هم بزنید.
- حالا تمام ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.
توفوی مخلوط شده رو با مقداری سالاد، روی نان تست، سرو کنید یا حتی روی برگ اسفناج میتونید با گوجه فرنگی، آووکادو و لیمو دیزاین کنید. (مثل همین کاری که من توی عکس انجام دادم).
همچنین میتونید از این املت توفو خانگی برای تهیه بوریتوی صبحانه یا داخل یک لقمه خانگی پیتا و یا با برنج سرخ شده سرو کنید.
یادت نره:
- برای داشتن بافت مناسب، حتما از توفو سفت استفاده کنید. اگر از فروشگاه خریدید، ارزش اون رو داره که ابتدا توفو رو فشار بدید تا آب اضافیش خارج بشه، زیرا این امر به توفو کمک میکنه تا طعم ترکیب ادویهجات و ترشی آبلیمو رو بهتر در خودش جذب کنه.
- اگر میخواهید املتتان کمی آبدارتر باشه، میتونید ادویههای خود رو با کمی شیر غیر لبنی مانند شیر سویا خانگی یا آب مخلوط کنید. حتی میتونید شیر رو مستقیم اضافه کنید تا یک مخلوط آبکیتر مانند “تخم مرغ” ایجاد شود.
طرز تهیه املت توفو وگان رو دوست داشتید؟ امیدوارم از خوردن این صبحانه گیاهی لذت ببرید. و اون رو با دوستانتون به اشتراک بگذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.