طرز پخت خوراک توفو وگان برای شما آماده شده و یه نسخه سالم، گیاهی و سبکتر از کلاسیکش هست که با مرغ سرخ شده پخته و در رستورانهای چینی آمریکای شمالی سرو میشه. اما در آموزش این غذای لذیذ، به جای مرغ از پنیر توفو استفاده میکنیم و البته برای سلامت بیشتر، توفو کاملاً سرخ نمیشه؛ بلکه فقط در کمی روغن تفتش میدیم.
این غذا تند و شیرینه ولی اگه شما تندی بیشتر رو میپسندید میتونید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.
توفو یا پنیر سویا به تنهایی مزه خاصی نداره و باید متناسب با غذایی که درست میکنیم اون رو مزهدار کنیم؛ از این پنیر برای تهیه انواع غذا از جمله توفو سوخاری، توفو سرخکرده، خوراک توفو با سبزیجات، سوپ سبزیجات با توفو، سالاد، املت توفو و… استفاده کرد.
حتی برای درست کردن شیرینی و دسر هم از توفو استفاده میشه. این پنیر انواع مختلفی داره که متناسب با نوعش باید در انواع غذاها استفاده بشه.
مواد لازم:
- توفوی سفت، (275 گرم)، مکعبی خرد شده
- سس سویا، 2 قاشق غذاخوری
- سرکه سیب، 1 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت، 6 قاشق غذاخوری
- روغن دلخواه، در اینجا از روغن زیتون استفاده شده
- سیر، 2 حبه، خرد شده
برای سس:
- سس سویا، 3 قاشق غذاخوری
- سرکه سیب، 3 قاشق غذاخوری *
- آب سبزیجات یا آب، 3 قاشق غذاخوری
- شکر نارگیل یا شکر قهوهای، 3 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت، 1 قاشق غذاخوری
- تکه های فلفل قرمز، 1/8 قاشق چایخوری، (اختیاری)
طرز پخت خوراک توفو وگان
- تکههای مکعبی توفو رو در یک کاسه بریزید.
- مواد مرینت یا سس رو اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید حداقل 10 دقیقه بمونه، (اگه یه شب بمونه بهتره.)
- توفو رو آبکش کرده و مرینت رو دور بریزید.
- توفو رو با 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت در کیسه فریزر یا کیسه پلاستیکی بریزید و خوب مخلوط کنید تا توفو کاملا به نشاسته ذرت آغشته بشه. (در صورت نیاز نشاسته ذرت بیشتری اضافه کنید.)*
- مقداری روغن رو در ماهیتابه گرم کرده و توفوها رو اضافه کنید.
- توفو رو روی حرارت متوسط تا زیاد تفت بدید تا همه طرفش قهوه ای طلایی بشه.
- توفو رو از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
- سیر رو به ماهیتابه اضافه کنید (در صورت نیاز روغن بیشتری اضافه کنید) و با حرارت متوسط تا زیاد برای حدود 1 تا 2 دقیقه بپزید و مرتبا هم بزنید تا قهوه ای طلایی بشه.
- تمام مواد سس رو در یک کاسه مخلوط کنید (سس سویا، سرکه سیب، آب سبزیجات یا آب، شکر قهوه ای، نشاسته ذرت و تکه های فلفل قرمز).
- سس رو به ماهیتابهای که سیر پخته شده دارید اضافه کنید و اون رو با حرارت متوسط تا زیاد بپزید تا غلیظ بشه و مرتبا هم بزنید.
- در آخر، مکعبهای توفو رو اضافه کنید، هم بزنید و 1 تا 2 دقیقه دیگه بپزید.
- با مقداری برنج سفید یا قهوهای پخته سرو کنید و با مقداری دانه کنجد و پیازچه خرد شده تزیین کنید (اختیاری).
یادت نره:
- باقی مانده مواد غذایی رو تا 5 روز در یك یخچال و فریزر نگه دارید.
- بسته به ذائقه تان در ابتدا فقط 1 قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنید و در صورت نیاز سرکه بیشتری اضافه کنید.
- در ابتدا آب پنیر رو بگیرید.
- در این دستور بهتره توفوی سفت استفاده کنید.
- در مرحله 4 اگه نمیخواهید از فریزر یا کیسه پلاستیکی استفاده کنید، فقط کافیه نشاسته ذرت رو در یه کاسه با توفوها مخلوط و آغشته کنید.
- برای نسخه بدون روغن این دستور، توفو رو در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا قهوه ای طلایی بشه.
- با خیال راحت از هر نوع سرکه، نشاسته یا شکر که در دست دارید استفاده کنید.
امیدوارم که از طرز تهیه غذای چینی توفو سرخ شده در سس مخصوصش لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.