امروز راهنمای گام به گام طرز تهیه برنج گل کلم رو داریم. جایگزینی عالی برای برنج معمولی که به طور طبیعی وگان و فاقد گلوتن هست. برنج یکی از اصلی ترین خوراک ما ایرانی هاست و تنوع غذاهامون با برنج زیاده. ولی ازونجایی که افرادی هستند که رژیم دارند و میخوان کربوهیدرات کمتری مصرف کنند من گزینه کم کربوهیدرات برنج گل کلم رو بهشون پیشنهاد میدم. که خیلی هم این روزها مرسوم شده. طعمش شبیه برنج معمولی نیست. برنج معمولی مثل یه بوم خالی میمونه که با مواد و خورشی که در کنارش میپزیم بهش طعم میدیم ولی برنج گل کلم به تنهایی طعم داره و در واقع به چیزی نیازی نداره. اگر چه خیلی چیزها میشه بهش اضافه کرد و خوشمزه ترش کرد.
اون چیزی که خیلی جالبه اینه که طرز تهیه برنج گل کلم بسیار آسونه و سریع آماده میشه!
شما فقط باید گل کلم رو به مدت 10 دقیقه در آب داغ و مقداری نمک قرار بدید تا هر نوع حشره ریزی که ممکنه در گلچه ها پنهان شده باشه از بین بره. (به ندرت اتفاق می افته!).
بعد از اون با استفاده از غذاساز یا میکسر اون رو ریز خرد کنید. با این حال، اگر غذاساز ندارید با استفاده از رنده معمولی این کار رو انجام بدید. وقتی گل کلم رو رنده کنید دقیقا بافتی شبیه دونه های برنج پیدا میکنه. فقط حدود 8-10 دقیقه طول میکشه تا یه برنج گل کلم کاملاً زیبا داشته باشید.

با رنده یا غذاساز گل کلم ها رو ریز خرد کنید.
اون چیزی که لازم داریم:
- سرگل کلم، 1 عدد
- روغن زیتون، 1–2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- گل کلم رو در یک کاسه بزرگ قرار بدید. روی اون آب داغ و مقداری نمک بریزید و اجازه بدید 10 دقیقه بمونه تا از تمیز بودنش مطمئن بشید.
- سپس گل کلم رو چند تکه کنید و با غذاساز و یا رنده اون رو ریز خرد کنید تا دانه های گل کلم شبیه دانه های برنج بشه.
- در یک ماهیتابه بزرگ 1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو گرم کنید.
- گل کلمها رو اضافه کرده و یک دقیقه تفت بدید، درب ظرف رو بگذارید تا بخارپز بشه.
- درب رو برداشته و کمی دوباره تفت بدید.
- این کار رو تکرار کنید تا 8-10 دقیقه برنج رو بپزید.
- باید بافت محکم اما لطیفی داشته باشه.
- با خوراک سبزیجات سرخ شده یا خورشت گیاهی یا هر چیز دیگه که باهاش پلو میپزید، اون رو سرو کنید.
نوش جان♥
منبع: lovingitvegan.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.