طرز تهیه توپک خرمایی انرژی زا بسیار راحت و آسانه! توپک خرما یه شیرینی بسیار مقوی و پر خاصیته و میتونه برای مراسم و مناسبتهای مذهبی گزینه خوبی برای پذیرایی از میهمانها هم باشه. ظاهر خوشمزش هم برای بچههایی که خرما و مغزیجات رو نمیخورن دل انگیزتره و بیشتر به خوردن ترغیبشون میکنه.
خرما به عنوان پایه اصلی این میان وعده منبعی غنی از ویتامینها و مواد معدنی مختلف مثل کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم و روی بوده و از خواص اون میشه به انرژی زایی، تقویت استخوان، درمان کم خونی، کاهش دردهای قاعدگی، درمان ضعف جنسی، تقویت قلب و درمان مشکلات گوارش اشاره کرد.
توپک برای کسایی که فر ندارن هم یه شیرینی مناسب و راحته که خیلی سریع هم آماده میشه. پیشنهاد میکنم اگه امتحان نکردید حتماً دست به کار بشید و این میان وعده خیلی خوشمزه رو امتحان کنید.
میان وعده کاملا گیاهی امروزمون به دلیل داشتن خرما و آجیل بسیار سالم بوده و بدون وجود قند، شیرینه. جالبه بدونید اگرچه ۵۰% خرما از قند تشکیل شده اما این قند طبیعی بوده و مضررات قند و شکر سفید رو نداره. برای تزئین توپک خرمایی میتونید از پودر کاکائو، پودر پسته، نارگیل و رز خشک، ترافل رنگی یا هر پودر مغزیجات دیگهای استفاده کنید.
مواد لازم:
- خرما بدون هسته، 1 پیمانه
- پودر کاکائو، ¼ پیمانه به علاوه مقدار بیشتری برای غلتاندن
- شاهدانه یا کنجد سفید، 3 قاشق غذاخوری
- مغز گردوی خام تقریبا خرد شده، ¼ پیمانه
- کره بادام (یا هر کره مغز دیگه ای)، 1 و ½ قاشق غذاخوری
- نمک، 1 پیمانه (بسته به شوری کره مغز بیشتر یا کمتر استفاده کنید)
- عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه توپک خرمایی انرژی زا
- داخل غذاساز یا مخلوط کن خرما بدون هسته، پودر کاکائو، شاهدانه یا کنجد، مغز گردو، کره بادام (یا کره مغز دیگه)، نمک و وانیل اضافه کنید.
- میکس کنید تا مواد خوب مخلوط شوند و شروع به جمع شدن کنند (30 ثانیه الی 1 دقیقه).
- اگه مواد خیلی خشک بود و هنگامی که بین دو انگشت فشار داده میشود به هم نچسبید، کره مغز یا خرمای بدون هسته بیشتری اضافه کنید (فقط مطمئن بشید که خرما چسبناک و تازه باشه).
- به مقدار یک قاشق از مواد رو بردارید و با دست یا اسکوپ گلوله کنید و در صورت تمایل در مقداری پودر کاکائو بغلتانید و یا به همان صورت بلافاصله سرو کنید.
مواد باقیمانده رو تا 2 هفته در یخچال و تا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
امیدوارم توپک خرمایی رو دوست داشته باشید و از خوردن این شیرینی وگان لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.