من عاشق این نوع حمص (هوموس) صورتی رنگ و کمی شیرین هستم. امروز طرز تهیه حمص لبو؛ یک پیش غذای خوشرنگ و جذاب رو بهتون آموزش میدم. که کمی با حمص کلاسیک که رنگ متمایل به زرد داره متفاوته. نخود و لبو دو عنصر اصلی این پیش غذای خوشمزه هستن که با کمی زیره و گشنیز بهش عطر و طعم میدیم.
شما میتونید این حمص خوشرنگ رو به عنوان دیپ در کنار کراکر، چیپس، نان ترتیلا، نان پیتا و برشهایی از سبزیجات خام و غیره سرو کنید. این پیش غذا در کوتاهترین زمان و به راحتی تهیه میشه.
مواد لازم:
- لبو متوسط، 1یا 2 عدد
- سیر، 2 حبه
- نخود پخته، آبکش شده، 1 و ½ فنجان
- ارده، 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه، 2 قاشق غذاخوری
- آب گرم، 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- زیره و تخم گشنیز (اختیاری)، ½ قاشق چای خوری
- نمک دریا و فلفل سیاه، به میزان لازم
حمص رو با چی سرو کنیم؟
- باگت کوچک، برش خورده و برشته شده
- تربچه، نصف خرد شده (یا سایر سبزیجات خام)
- دانه کنجد، 1 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
- دانه کاج یا تخم کدو یا هر مغز دلخواه دیگه ای، 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه حمص لبو؛ یک پیش غذای خوشرنگ و جذاب:
- فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- روی لبو رو روغن زیتون بپاشید و سپس لبو و سیر رو با هم در فویل بپیچید. روی سینی فر قرار بدید و 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که لبو پخته و نرم بشه.
- بعد از خنک شدن لبو پوست اون رو بگیرید.
- لبو رو خرد کرده و در مخلوط کن یا غذاساز قرار بدید.
- سیر پخته شده، نخود، ارده، روغن زیتون، آب لیمو و آب رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
- در صورت تمایل زیره و گشنیز اضافه کنید.
- اگه دوست دارید توی یخچال بگذارید تا خنک بشه.
- بر روی باگت و با دانه کنجد، مغزیجات و جعفری تزیین کنید (همه به صورت اختیاری هست)، یا با سبزیجات خام سرو کنید.
امیدوارم که طرز تهیه دیپ لبو صورتی و خوشمزه رو دوست داشته باشید و از خوردن این پیش غذای ساده و سالم لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.