در این آموزش طرز تهیه حمص کدو حلوایی رو بهتون یاد میدیم که با رنگ زرد متمایل به نارنجی، پاییزی بودن خودش رو نمایش میده!
اگه نمیدونید حمص چیه باید بهتون بگم حمص لغتی عربی به معنای نخود، یک پیش غذای معروف و البته محبوب در کشورهای عربی و خاورمیانه ست که با نام نخود-ارده هم میشناسنش.حمص به عنوان پیش غذا همراه با بقیه پیش غذاها مثل سالاد تبوله و… نان پیتا کنار غذاهایی مانند فلافل، کتلت سویای کبابی و سمبوسه خورده میشه.
خب در اینجا مواد حمص کلاسیک رو داریم به علاوه کدو حلوایی و یکسری چاشنیها که طعمش رو عالی میکنه. یادتون باشه کدو حلوایی منبعی غنی از فیبر، ویتامین B، ویتامین A و آنتی اکسیدانهاست و میتونه سیستم ایمنی بدنتون رو در این فصل سرد تقویت کنه. پس بریم برای تهیه این پیش غذای لبنانی و خوشمزه:
مواد لازم:
- کدو حلوایی (پوست کنده و مکعب خرد شده)، 2 و 1/2 فنجان (300 گرم)
- نخود پخته (آبکشی شده)، 1 پیمانه (425 گرم)
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- پاپریکا دودی، 1 قاشق چایخوری
- نمک دریایی، ¼ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، ¼ قاشق چایخوری
- آب لیمو (تازه)، 2 قاشق غذاخوری
- سیر (خرد شده)، 2 حبه
- ارده، 1/3 پیمانه (80 گرم)
- آب سرد، 4 قاشق غذاخوری
- نمک دریایی، ½ قاشق چایخوری
- زیره، ½ قاشق چایخوری
- روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
برای سرو (اختیاری):
- روغن زیتون
- جعفری تازه (خرد شده)
- فلفل قرمز دودی
- دانه کدو تنبل
طرز تهیه حمص کدو حلوایی:
- فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- کدو تنبل پوست کنده و خرد شده رو به همراه روغن زیتون، پاپریکای دودی، فلفل قرمز، نمک دریا و پودر فلفل سیاه در یک کاسه خوب مخلوط کنید.
- در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار بدید و به مدت 30 دقیقه بپزید تا نرم و پخته بشه.
- آب لیموی تازه رو به همراه سیر خرد شده به یک کاسه اضافه کنید و اجازه بدید سیر تازه در آب لیمو خیس بخوره.*
- وقتی کدو تنبل پخت، بگذارید کمی خنک بشه و سپس اون رو به همراه آبلیمو و سیر، نخود آبکش شده، ارده و 2 قاشق غذاخوری آب سرد به غذاساز اضافه کنید.
- نمک دریا، زیره، روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری آب سرد رو اضافه کرده و مخلوط رو ترکیب کنید تا یکدست بشه.
- با مقدار کمی روغن زیتون، جعفری خرد شده تازه و مغز کدو سرو کنید.
یادت نره
- خیساندن سیر تازه در آب لیموی تازه فشرده باعث میشه خامی سیر گرفته بشه بدون اینکه عطر و طعمش از بین بره.
- برای عطر و طعم بهتر ترجیحا از آبلیموی تازه استفاده کنید.
- اجازه دهید غذاساز چند دقیقه کار کنه تا حمص صاف و یکدست بشه.
امیدوارم که از آموزش طرز تهیه حمص کدو حلوایی لذت برده باشید و اون رو بعنوان یه پیش غذای خوشمزه نوش جان کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.