با ما باشید با طرز تهیه سس کنجد یا ارده مخصوص که یه طعم فوقالعاده و جدیدی داره و البته مقوی هم هست. این سس از ترکیب ارده، روغن کنجد، آبلیمو، سیر و سرکه و ترکیبات دیگه تشکیل شده و یه سس خیلی خوشمزه برای انواع ساندویچ، سالاد و مزه داره کردن انواع غذاها میتونه باشه. این کاملترین دستور تهیه سس ارده هست که طعم قوی از کنجد داره و بهترین نتیجه رو بهتون میده.
حتی میتونید این سس رو روی یک کاسه کاهوی ساده بریزید و از خوردنش بسیار هیجان زده بشید. دستورالعملش هم فوق العاده ساده است و در عرض پنج دقیقه درست میشه! بریم که دستور سس کنجد رو یاد بگیریم.
مواد لازم برای تهیه سس ارده:
- ارده، ¼ پیمانه (60 میلی لیتر)
- آب لیمو (تازه فشرده)، 2 قاشق غذاخوری
- شربت افرا، 1 قاشق غذاخوری
- سرکه برنج یا سرکه سفید، 1 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد، 1 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده، ½ قاشق چایخوری
- آب، 2 قاشق غذاخوری
- نمک دریایی، 1/8 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس کنجد یا ارده مخصوص:
- همه مواد رو در یه کاسه بریزید.
- با لیسک دستی هم بزنید تا کاملاً یکدست بشن.
- سس رو روی سالاد بریزید و لذت ببرید!
یادت نره
- چاشنی سالاد رو بچشید و اگه لازم بود نمک و فلفل بیشتری استفاده کنید. این بستگی به ذائقه شما داره.
- این سس رو درون یک ظرف شیشهای درب دار بریزید و با خیال راحت تا 2 هفته در یخچال ازش نگهداری کنید.
- چون ارده چرب هست توی یخچال کمی سفت میشه و قبل استفاده اگه بیرون یخچال بزارید دوباره رقیق میشه و حتما قبل استفاده دوباره هم بزنید تا مواد یکدست بشه.
نامهای دیگهی این سس، سس طحینه، سس تاهینی، یا سس کنجد و ارده است. پس اگر اسامی دیگه اون رو شنیدید، خیلی فقط کافیه همین دستور رو پیش ببرید! این سس برای سالادهای رنگارنگتون بهترین گزینست…
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.