در این مطلب از وی جی ها طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی کلاسیک رو بهتون آموزش میدیم. سوپ گوجه فرنگی سوپی هست که ماده اصلیش با گوجه فرنگی تهیه میشه. ممکنه به صورت گرم یا سرد در ظرف سرو بشه و به روشهای مختلفی تهیه میشه. سوپ گوجه فرنگی یک پیش غذای خوشمزه و دلپذیر برای علاقه مندان به سوپه.
مواد لازم:
- روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط، 1 عدد، خرد شده
- نمک، ½ قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی، 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی پوره شده یا رنده شده، 2 پیمانه
- آب عصاره سبزیجات، 2 پیمانه
- لوبیا سفید، ½ پیمانه
- کره گیاهی، 2 قاشق غذاخوری
- شکر نارگیل یا شکر قهوه ای، 1 قاشق چایخوری (دلخواه)
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به دلخواه
- ریحان، 10 تا 15 برگ ریحان تازه، (اختیاری)
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی کلاسیک
- در یک قابلمه، روغن زیتون رو روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز و نمک رو اضافه کنید و گاهی هم بزنید. تا پیاز نرم و شفاف بشه، اون رو بپزید.
- رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و بپزید، مدام هم بزنید، حدود 30 ثانیه.
- گوجه فرنگی و آب عصاره سبزیجات رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه.
- حرارت رو روی متوسط بذارید تا آرام بپزه. به مدت 30 دقیقه، در صورت لزوم حرارت رو کم کنید و گاهی اوقات هم بزنید.
- قابلمه رو از روی حرارت برداشته و بذارید چند دقیقه خنک بشه.
- مخلوط رو با احتیاط به مخلوط کن منتقل کنید. لوبیا، کره، شکر و فلفل سیاه رو اضافه کنید.
- سوپ رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.
- اگر میخواهید ریحان اضافه کنید، در این مرحله اضافه کنید. دوباره مختصر مخلوط کنید و گرم سرو کنید.
- این سوپ تا حدود چهار روز در یخچال خوب میمونه.
امیدوارم که این سوپ عالی رو دوست داشته باشید♥
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.