طرز تهیه شیرینی سه لایه نعنایی بدون فر بسیار آسونه و برای تهیه اون هیچ نیازی به فر و پختن ندارید. این شیرینی نعنا شکلاتی برای عصرانهها و دورهمیهای خانگی بسیار لذیذ بوده و شما حتی میتونید تو مناسبتهای خاص مثل شب یلدا و تولد تهیه کنید و از طعم شکلاتی نعنایی و خوشمزهاش در کنار خانواده و دوستانتون لذت ببرید.
اگر عاشق شکلاتید و طعمش رو دوست دارید، حتما شیرینی نعنایی رو در خانه درست کنید. اینم باید بگم که این دستور بدون تخم مرغ و بدون لبنیات هست که اون رو به یک شیرینی کاملا وگان تبدیل میکنه.
پس منتظر چی هستی؟ برای درست کردنش مراحل زیر رو به ترتیب دنبال کن.
مواد لازم برای شیرینی نعنایی:
برای لایه زیرین:
- مغز گردو 2 پیمانه (200 گرم)
- خرما بدون هسته، ½ پیمانه (90 گرم)
- پودر کاکائو (شیرین نشده)، ¼ پیمانه (22 گرم)
مواد لازم برای مواد داخلی نعناعی:
- بادام هندی خام (از 1 ساعت قبل در آب گرم بخیسانید)، 2 پیمانه (300 گرم)
- پودر نارگیل، ½ پیمانه (40 گرم)
- روغن نارگیل ذوب شده، 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
- نمک دریایی، ¼ قاشق چایخوری
- عسل خرما یا شربت افرا، ½ پیمانه (120 میلی لیتر)
- عصاره نعناع فلفلی، ¼ قاشق چایخوری
- بیبی اسفناج، 1 پیمانه (30 گرم)
برای رویه شکلاتی:
- روغن نارگیل ذوب شده، ½ پیمانه (120 میلی لیتر)
- عسل خرما یا شربت افرا، ½ پیمانه (120 میلی لیتر)
- پودر کاکائو (شیرین نشده)، 3/4 پیمانه (65 گرم)
برای تزئین شیرینی:
- پودر نارگیل
طرز تهیه شیرینی سه لایه نعنایی بدون فر
- گردو، خرما و پودر کاکائو رو درون دستگاه غذاساز قرار داده تا خمیر چسبندهای تشکیل بشه.
- کف ظرف مربعی یا مستطیلی رو کمی چرب کرده و مواد رو کف ظرف فشار داده و درون فریزر قرار بدید تا خودش رو بگیره.
- بادام هندی، نارگیل، روغن نارگیل ذوب شده، نمک، عسل خرما یا شربت افرا، عصاره نعناع و اسفناج رو داخل مخلوط کن اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست بشه. (اگه مخلوط کن پر قدرت ندارید، میتونید این مرحله رو در غذاساز هم انجام بدید.)
- این مواد رو، روی لایه زیرین ریخته و با کفگیر یا پشت قاشق صاف کنید. قبل از اضافه کردن لایه رویی، کمی در فریزر بذارید تا سفت بشه.
- روغن نارگیل ذوب شده، عسل خرما یا شربت افرا و پودر کاکائو رو به غذاساز اضافه کرده و به صورت شکلات صاف دربیارید.
- این مواد رو روی مواد میانی ریخته و با کفگیر یا پشت قاشق صاف کنید.
- برای سفت شدن در فریزر بذارید.
- وقتی خیلی سفت شد، مربع ها رو برش بزنید، با مقداری پودر نارگیل تزئین کنید و لذت ببرید!
یادت نره:
* زمان آماده سازی شامل زمان صرف شده برای خیساندن بادام هندی و یا زمان سفت شدن شیرینیها در فریزر نیست.
* شیرینی باقیمونده رو تا یک هفته میتونید در یخچال نگه دارید یا برای مدت بیشتر بذاریدش داخل فریزر و مستقیم از فریزر سرو کنید.
از خوردن این دسر خیلی ساده و خوشمزه لذت ببرید. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.